Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tesekkür ederim ayseden cvbin icin..adetim yaklasik 2 3 gun gecior ama ozellikle dun acayip sanci agrilarim oldu bugunde azda olsa dewam edior surekli ha geldi ha gelecek die bekliorum,bu arada gogüs agrilarimda cok olmustu bu bi gebelik belirtsi olabilirmi yoksa kuruntumu yapiorum

nur nerelerdesin canım umarım güzel haberler alırsın ve güzel haberler verirsin

canim malesef guzel haberler alamadik,kalp atisi hala yok,bebegi olctu 6+2 haftalik (son adete gore 8+2).progestani birakiyorum 5_10 gun icinde kendini atar dedi,haftaya persembeye kadar bekle sokulmezsen kurtaj ol dedi. kesenin iki yaninda ayrim gibi bisey olmus,yanlardan ayrilmaya baslamis dedi. persembeye kadar sokulmezsem son bir ultrasondan sonra kurtaj olucam.kismet diilmis napalim.. yinede insanin icinde bi umit oluyo belki ozamana kadar atmaya baslar diye🙁 neyse yinede herseye hazirim cokta uzulmuyorum rabbimin bir bildigi vardir elbet,hakkimizda hayirlisi buymus diyorum.

canım benim bu durumda ne denebilir inan ki bilemedim hakkında hayırlısı neyse onu versin rabbim sökülme olmazsa ultrasona gir yinede canım allah yardımcın olsun...

nur bu çok zor bir durum allah sabır versin sana 🙁 ama dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun.inş.bu hafta rabbim can verir yavruna ve kalbi atar dualarım seninle...

amin kızlar şükür tedavi görmedim 3 ay korunmadık 4. ayda hamile kaldıgımı öğrendim aslında doktora tedavi için gitmiştim benim eskiden prolaktın degerim yüksekti oda gebe kalmayı önleyici doktora gittiğimde ara ara kanamam oluyordu o sırada bende annemlerın evini tasıyordum doktor tahlıl yaptı temız cıktı ertesı gun aradı hastaneye cagırdı gebelık testı yaptı hamile oldugumu ogrendım ama kanamamın nedenı düşük tehlıkesı olmasıymıs 3 gün yatak ıstıratı verdı dinlenerek atlattım şükür ama epey üzüldüm şimdi iyiyiz 9 haftanın içindeyim kızlar heyecanlıyım vede🙂