Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sunflower canım bn 29 kasım adetim 1 gün sasmışız 🙂

kızlar ya internette ultrason görüntülerine baktım kesenin içinde hem yolk kesesi hem bebek görünüyo benim 2 oldu sadece bişey görünüyo oda yolk kesesi sanırım çevresi beyaz içi siyah.8 hafta oldu bugün dahada bebek falan olmaz heralde.ne garip yaa keşke şu internet olmasaydıda hiçbişeyden haberim olmasaydı,öylece hiçbişey bilmeden telaşsızca bekleseydim.. çevremdekilere bakıyorum dr.a gitmişler kese ya görülmüş yada kalınlaşma var demişler iki hafta sonra kalp atışı görmek için çağarmışlar,okadar mutlular ki hiç kötü taraflarından haberleri bile yok takmıyolar gayet mutlular,keşke bende öyle olabilsem diyorum...yarında hayırlısıyla bi gidelimde dr.a ne olacak bakalım,üç gündür stres stres mahfoldum ne olacaksa razıyım artık.

bilmiyorum ki pko warmı gittiğim 3 dr da bana öle bişey demedi galiba gebelik oluşmamasının nedeni aniden alınan kilo öle anladım ne bilim yaa off walla canm 🙁 gerçi 74 den 70 e düştüm ama 10 kilo daha wermem gerekiyo yürüyüş yapamıyorum ki ewdeyim bütün gün iş de olmadı bakalım kısmet saol canm

vesvese etme canm benm ya allah ne derse o olur sen rabbime bırak gerisini boşwer o bebişin kısmeti warsa yaşar inş öledir hiç takma kalk kuran oku dua oku da için ferahlasın vede düşünme bebişinde strese girer tatlım

arkadaşlar merhaba. ben de 10 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. en son gittiğimde dr femara verdi. 25 kasım'da adet görmem gerekiyor. inşallah görmem. başka femara kullanan var mı aranızda

Nur insallah bir mucize olurda kalp atisini duyarsin!! Son ana kadar hersey olabilir.. Rabbim hakkinda en hayirlisini versin

- - - Updated - - -

Nur insallah bir mucize olurda kalp atisini duyarsin!! Son ana kadar hersey olabilir.. Rabbim hakkinda en hayirlisini versin

mevlana slm canımcım isimler pek hoş allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
ben eşimle çıakrken zeynep ismini çok istiyorduk kızımız olursa zeynep diye allaha şükür bize naisp etti zeynep tek isim düşünüyoruz inş. o günler gelir tez vakitte

merhaba arkadaslar nasilsiniz?? adetten önce gebelik belirtsi yasayipta mutlu haberi alan arkadaslarimiz belirtilerinizi paylasabilirmisiniz?yine adet gunlerimdeyim we yine internetin basindayim 🙂

ayşee cnm bende evlenince 6 kilo aldım 9 aylık evliyim sence bende senn gibi miyim 49 kilodum 55 olmusum 🙁