sahile senin kaç haftalık oldu minnağın kız olacağını bile öğrenmişsin sizde baya bir büyüdünüz anlaşılan😀 bu arada topiğimizdeki tüm hamileler kız bebek bekliyor maşallah allah hayırlı evlat etsin sağlık sıhhat versin...
evet yakışıklı ya zaman su gibi derler ya aynı maşallah çok şükür herşey olunda gidiyor
18 hafta bitiyor bende ucundan yavaş yavaş peşinizden geliyorum kızcağızımla ay öyle tuaf ki kızım yavruş demek doğana kadar alışırım inşallah tarif edilmez dugular allah nasip etsin herkese
evet yakışıklı ya zaman su gibi derler ya aynı maşallah çok şükür herşey olunda gidiyor
18 hafta bitiyor bende ucundan yavaş yavaş peşinizden geliyorum kızcağızımla ay öyle tuaf ki kızım yavruş demek doğana kadar alışırım inşallah tarif edilmez dugular allah nasip etsin herkese
maşallah canım ya hakkaten kocaman olmuşsunuz bir iki haftaya hareketleride hissetmeye başlarsın ne güzel zaman geçiyor bazen diyorum yavaş yavaş geçsin zaman kızımın karnımdaki hareketlerini hissetmek o kadar güzel ki artık bilinçli tepkiler veriyor babasının sesine aşık kız ya deli ediyor beni bazen😀 o ekşi yeme bendede var hala hatta tatlı yediğimde ağzımda çok kötü bir tat oluşuyor ve çikolataya bayılan ben aylardır doğru düzgün çikolata bile yemedim😀 evet allah hayırlı evlat etsin kız erkek farketmiyor bizim için dünyanın en güzel bebekleri olacaklar nasılsa... allah tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla en kısa zamanda inşallah...
slm kızlarnasılsınız? hamiş melekler sizin nasıl gidiyor?anlaşılan burada herkesin prensesi olacak🙂
yakışıklım sana bişe sormak istiyorum ben perşembe günü dr.a gidicem,bu günde burda başka bir dr.a gitsem, bide cuma günü başka bir dr.a randevum var acaba bu kadar sık ultrason vajinal ultrason bebeğe zararı olurmu?akşamdan beri beynimi kemiriyo perşembe günü ne olacak diye,dedim bugün burda başka bi dr.a mı gitsem?
slm kızlarnasılsınız? hamiş melekler sizin nasıl gidiyor?anlaşılan burada herkesin prensesi olacak🙂
yakışıklım sana bişe sormak istiyorum ben perşembe günü dr.a gidicem,bu günde burda başka bir dr.a gitsem, bide cuma günü başka bir dr.a randevum var acaba bu kadar sık ultrason vajinal ultrason bebeğe zararı olurmu?akşamdan beri beynimi kemiriyo perşembe günü ne olacak diye,dedim bugün burda başka bi dr.a mı gitsem?
canım düşük tehliken yoksa vajinal ultrasonun bir tehlikesi yok korkma allahın izniyle bişey olmaz sen bol bol dua et gerisini allah bırak unutma bebişin alacak nefesi varsa dünyada sen metrelerce yüksektende atlasan çocuğa bişey olmaz ama tedbiride elden bırakma tabi...
muamma..........25 kasım a.özlem............28 kasım nurrr................2 aralık bitanesi...........4 aralık
ayşe&ramo......10 aralık lilyped.............10 aralık sunflower........12 aralık
asenaşule........ ceylinn............ blnnn............... ayşeden..........
bensude.......... feliçya.............
hattt................
duygucuk........
büşra...............
ffarzuff............
canım düşük tehliken yoksa vajinal ultrasonun bir tehlikesi yok korkma allahın izniyle bişey olmaz sen bol bol dua et gerisini allah bırak unutma bebişin alacak nefesi varsa dünyada sen metrelerce yüksektende atlasan çocuğa bişey olmaz ama tedbiride elden bırakma tabi...
ilk gittiğimizde düşük tehliken yok demişti ama yinede progestan verdi.ikinci gittiğimizdede rahimin bi yerinde biraz kan birikmiş dedi ama açıklama yapmadı.haftada 3 kere ultrasona girmek biraz tehlikeli gibi ama olmazsa bu gün giderim bide perşembe,cuma gününü ertelerim napçam bilemiyorum yine stres yaptım kafam karıştı🙁. teşekkür ederim her sorumuza usanmadan cevap veriyosun, gerçekten çok yardımcı oluyosun çok sağol canım
mevlana kızın mı oluyor çok güzel allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıklı olsun
tahminin varmıydı senin kızın erken doğcak arkadaş olurlar benim kızımla 🙂
Cnm evet kiz ben hamile kaldigim andan beri kiz diyordum icime dogmustu ve cok cildim bozuldu onceden tertemizdi🙁 birde benim sanki popom buyudu 🙁 ama yeme konusunda ayni hem eksi hem tatli yeme aliskanligim eskisi gibi🙂