canım 4. ay da yani 16 haftayı doldurunca arar çağırır seni. eğer istanbuldaki gibi bir sistem varsa özel hastaneyede gitsen yapılan takip bilgisayarlarına düşüyordur ondan dolayı aramıyordur...
canım meme uçları çok hassas bir yapıya sahip ve uyarıldıklarıda oksitosin denen doğumunda olmasını sağlıyacak rahimin kasılmasını sağlayan hormonun salgılanmasına sebep oluyor... bu hormon aynı zamanda prolaktinin üretilmesini sağladığı sütün dışarı çıkmasına yani bebeğe ulaşmasını sağlıyor onun için bir birine çok bağlı bir mekanizma... erken doğum riskin yoksa çok sorun değil ama erken doğum riskin varsa daha tehlikeli...
nasılsınız kzlar dr değiştireceğimden ve yeni bi dr bulamadığımdan bu ayda tedavisiz geçiyo bu ayda dinlenelim bakalım nolcak bi hast buldum gelcek ay başlamayı düşünüyorum ne zormuş yyaaa rabbim sabır wersin bize
sahilecim bilemiyorum ki tüm şehirlerde sistem farklı nedir ne dğildir bilmem bazı yerlerde hala sağlık ocakları aktif çalışmıyor sağlık bakanlığı zorluyor çalışmaları için ama yatmaya alışmışlar yatmaya devam ediyor bu benim bulunduğum yerdeki sağlık ocağıda öyle allah ellerine düşürmesin yokluklarınıda göstermesin sonuçta başkalarının işine yarıyor bana yaramasada en azından ben ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini biliyorum...
aslında çokda az kalmadı ya 29.haftadayız işte bakalım güzel güzel geçiriyoruz zamanımızı evet canım kzım olcak benim kızım çok hareketli ama maşallah bana hiç sorun çıkarmıyor umarım sizde sorunsuzca gebeliğnize devam edersiniz...
onlara zaten şok geçiriyorum rabbimin bi bildiği wardır diyelim mesela benm kaynım nişanlandı ewlenmeden bi öğrendikki 5 aylık hamile daha geçen ay ewlendi karısı doğurdu doğuracak hayret bişey 🙂
onlara zaten şok geçiriyorum rabbimin bi bildiği wardır diyelim mesela benm kaynım nişanlandı ewlenmeden bi öğrendikki 5 aylık hamile daha geçen ay ewlendi karısı doğurdu doğuracak hayret bişey 🙂
benim etrafımda bebek isteyen tanıdıklarımda bunu söyler millet tecavuze uğrar hemen hamile kalır veya bu kazayla hamile kalmak nasıl oluyooo bizde kalabilsek diyolar tabi kahkahalar havada uçuşuyooo ağlanacak halimize gülüyoruz
- - - Updated - - -
oğluma hemen hamile kalmıştım beklemenin ne demek olduğunu bilmiyordum ama şimdi onuda öğrendim