Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ben eşyaları tek seferde aldım mecbur olduğum için ama senin yavaş yavaş alacak vaktin varsa bekle son dönemde al en azından 6.ayı doldurmayı bekle yok vaktim olmıcak sonra diyorsan iki cinsede olabilecek renklerden başla istersen... 19+larda yani 20 haftaya girdiğimde göğüslerimden süt gelmeye başladı 23-24.haftalardan beri ağız sütü kıvamına geldi... canım ben göğüs ucum ıslandığı için anlamıştım sakın göğüs uçlarını uyarma sıkma ya da oynama olur mu riskli olablir...ha bide süt gelmesi annenin sağlıklı beslendiğinin göstergesi olduğunu savunan doktorlar var yani için rahat olsun canım...

canım hamile kaldığım ay bende 1,5 gün kadar takmıştım adetin 3.günü bitince taktım 3gün takıcaksın demişlerdi çok kaşındırdığından dayanamadım... canım ne kadar etkilidir bilemiyorum tabi ama zararı yok sonuçta dene istersen...

hamilekaldığın ay takmışsın bak belki oda vesile olmuştur.umut dünyası işte 🙂işe yarasında kaşıntı falan sorun değil tatlım hadi hayırlısı 🙂

inşallah canım ya inşallah...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün 🙂 geç olsun ama hayırlısı olsun...

canım şeker ve daha bir çok şeye bakılıyor annenin genel sağlık durumuna bakarak her hangi bir sıkıntı varsa anemi gibi erkenden önlem almak için... hepatit falan gibi bazı değerlerde bakılıyor rutin bir uygulama...

sağol canım bilgilendirdiğin için. dr hiç böyle birşey söylememişti bende şaşırdım,herhalde daha gebeliğin devam edip etmeyeceğinden emin olmadığı için söylemedi.. dünde tesadüfen gebelik kaydı yapıldığını gördüm iyi oldu bu testler ozaman , yarın alıcam sonuçları bakalım beta hcg kaç çıkıcak...

Evet daha alisveris icin cok zamanim var 🙂 cnm demekki normal bu haftalarda zaten ellemiyorum fakat ne gibi bir thlikesi varki??