duygum_06.................15 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
sedus........................17 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) mavim.......................19 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) ecem09.....................24 temmuz MelekAnıl................25 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Menekshe................28-29 temmuz Selzeh.....................31 temmuz Nesli84....................1 Ağustos ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos birmur......................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos Yaz esintisi...............14 Ağustos Nur85......................15 Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) Sergül.......................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) Yaz günesi.................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kızlar ben çıkıyorummm kendinize iyi bakınnn ve haberlerinizi bekletmeyinnnnnn yarın sabah burdayımm allah kısmet ederse bye canlarım öpüyorum hepinizi
saydam ne demekki canim onu bilmiyorum ama sag gogsumde beyaz kati yapiskan bir sivi geliyor sadece sag tarafta bide iki gundur sutyen sikiyor ve ates gibi yaniyor seninkidemi ayni canim
Seduş ve duygum kan testlerini yaptırın artık ikinizin günüde bal gibi geçiyo neyi bekliyorsunuz artık yapmayın etmeyin çatlıycam meraktan yahu sizide anne adyı olarak görelim cnlarım bnm
Hazal napıyon arkadaşım keyfin nasıl çalışmalara devam inşallah Teyzesine verirsin artık müjdesini duygumdanda alıcam korkusunu bir yensin tatlısın yeriz artık hepimiz.
Hazal napıyon arkadaşım keyfin nasıl çalışmalara devam inşallah Teyzesine verirsin artık müjdesini duygumdanda alıcam korkusunu bir yensin tatlısın yeriz artık hepimiz.