duygum_06.................15 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) sedus........................17 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) mavim.......................19 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) ecem09.....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Menekshe................28-29 temmuz Selzeh.....................31 temmuz Nesli84....................1 Ağustos ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos birmur......................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos Yagmurun annesi....13 Ağustos Yaz esintisi...............14 Ağustos Nur85......................15 Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) Sergül.......................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) Yaz günesi.................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
Sevgili melekler hepinize merhaba. Uzun zamandır takip ediyorum sonunda üye oldum. İnanın hamile haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım ben dahıl bebek isteyen herkes en kısa zamanda meleklerımıze kavusuruz...
Sevgili melekler hepinize merhaba. Uzun zamandır takip ediyorum sonunda üye oldum. İnanın hamile haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım ben dahıl bebek isteyen herkes en kısa zamanda meleklerımıze kavusuruz...