Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ama biriniz bana cevap yazsın bu arada yaz güneşi benim bacaklarımda ve di kapağımda ağrıyo buda belirtiler arasındamı

canım ben hamılemıyım degılmıyım bılmıyorum ama yaz günesı hamıle ya onunda bacakları çok agrıyordu ve hamıle suanda senınde günün geçtı zaten hemde 6 gün 1 hafta olacak yarın bence sen hamıssın geç döllenme oldu sende ondan çıkmıyor testte

şimdi bu verdiğin bilgilere göre 30 günde bir adet oluyo hadi 2 gün geçsin 32 gün diyelim ama şuan geçen gün sayısı 37 gün ve hamilelik belli değil yani bu durumda siz yarın ilk idrarıyla bi test yapın eğerki çıkmazsa zaten biran önce doktora gitmesinde yarar var derim

slm idrar testi aç karnına ve sabah yapılır.. acaba sonuç vermemesi sabah yapılmaması ve aç karnında olmaması olabilir mi? çünkü idrardada silik çıkmış 2. çizgi bence yarın sabah tekrar deneyin... inşallah hayırlı haberi alırsınız ?

yaz güneşim bişey sorucam o şüpheli ilişki dediğin de yani yumurtlamadan öncemiydi sonramıydı farkındamısın benim bugün 15.günüm ve kasıklarımda batma var ve göğüslerim çok acıyo kaşınıyo o yüzden soruyorum

kizlar benim sag gogsumdende su gibi yapiskan bisey cikti bu gun ilk defa once de sikmistim ama yoktu oyle su veya sut ama bugun cikti bisey bune simdi.kizlar bide iki uc gundur sutyen sikiyor ama kiloda almis ola bilirim ama bu su her siktgimda cikiyor herkestemi cikiyor acaba bi inceleseniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

vallahı bende yok baktım ben hamıslerde oluyomus ama herkesde duymadım ıkıncı bebegıne hamıle olanlarda daha çok görülürmüs sanırım hamıssın sen

vallahı bende yok baktım ben hamıslerde oluyomus ama herkesde duymadım ıkıncı bebegıne hamıle olanlarda daha çok görülürmüs sanırım hamıssın sen
canim bilmiyorum ama oncede sikardim gogsumun ikisinde hic bir sey cikmazdi simdi bide ben deniyim dedim ve sagdan her siktigimda cikiyor insallah hamiszdir ay sanki bir an duygulandim canim ya ama bende varsa biseyler kesin erken dollenme oldum bence.