Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhabalar reyhanın zaten 28 günde olmuyordu mesela geceb haziran 14 oldu ya
yaa tam 14 oluyordu yada 2 gün önce oluyordu gecikse giceikse en fazla 2 gün gecikiyordu..
yani fatoss normalmi diyosun bekleyelimmi olmassa yarın bidaha test yapcas idrar testi

canım benım kasıklarımda da batmalar oluyor bugün sol tarafımda belırgın bır sekılde belımde de agrı oldu yıne bu sabah benım kasık ve bel agrım genelde adet dönemımde ve yumurtlama günümde olurdu çok halsızım bende hiçbirsey yapasım yok acaba havalardanmı dıye düşünüyorum bacaklarım agrıyor bıde bugün daha ıyı tabıkı

duygum varmı gelişmeler canım naslsın
reglim gelmedi daha bekliyorum bakalım ne olcak ay inanmıyorum ya buraya yazarken gögüslerime baktım ucları felaket acıyo yaz güneşi arkadaşımız yazmış gögüslerimden süt geldi die ikinci çocuğu olanlar icin belirti saymış ama ben ilk çocuğuna hamile olanında gögüsünden süt geldiğini duydum odan gögüs uclarını sıktımm ve sağ taraftan böyle 1 damlacık bişey cıktığını gördüm acaba halüsülosyon falanmı gördüm çok tuhaf oldum kızlar sizce neydi o çıkan bide şaşkınlıktan iyice incelemeden hemen elimi sürdüm kayboldu gitti offffff kafam karıştı ve göğüs ucu çok acıdı

havalardan diil hayatım hamişlikten sen bana göre hamilesin bu ay içeme öyle doğuyo daha öncede yazmıştım sana hatırlıyosan allahım inşallah en kısa zamanda bebek isteyen forum üyelerine bebekleri hayırlı bi şekilde verir

cnm benımde bacaklarım cok agrıyodu hala agrıyo yurumeye korkuyorum dermanı kesılecekte dusecem dıye

ayyy canım ya ınsallah dedıgn gıbıdır evet daha öncede yazmıstın temmuz ayının son anne adayı olacaksın buraya yazıyorum demıstın ama kısmet canım ya ınsallah sende hamıssın canım benım