Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba melek üyeleri formunuzu yeni gördüm allahım yardımcınız olsun..
öncellikle şunu söyleyeyim ben reyhanın ablasıyım reyhanla birlikte giitik hastaneye sonucunu slfık malesefki sonuc negatif çıktı.. ama nasıl olur dedik çift çizgiyi gördüm idrarda nasıl olur bu yaa.
reyhan 14 haziranda adet olmuştu acaba kanda bazı kadınlarda 10 günü doldurmayınca belli olmazmı ki?? bekliycez hayırlsı ama reyhan krize girdi kendisini odaya kapattı ağlıyo o ağladıkça içimizi parçalıyo kuzum 5 yıldır çaba gösteriyo allahım yüzüne baksa.. bana buraya girip yazmamı istedi ama reyhan cidden çok kötü durumda ağlamaktan sesi apartmanı yıkıyo o ağladıkça bizimde içimiz gidiyo..
sizce ne olabalir? sizin bilginiz vardır?

canım eger gebelıgın çok basında ıse kanda bıle çıkmıyor daha yenı döllendıyse yanı ama genelde kan testı yuzde yuz dogru sonuç verır burda bır arkadasımızda kanda yok çıkmıstı daha sonra tekrar yapıldı test onda da var çıktı suan hamıle yanı ıdrar testınde sılıkte olsa çızgı görmüsse testı yenılesın ama görmemısde olabılır yanılmıs olabılır canım umudunu yıtırmesın üzülmesın lütfen Allh yardımcınız olsun sızınde

öncelikle çok üzüldüm.5 sene az değil. kan tahlili için adet gecikmesi beklemeye gerek olmuyo.14 haziransa kesin belli olurdu.ama üzülmesin her şeyde bir hayır vardır.hz.Allah 'siz bir şeyi isterseniz hoşunuza gider ama bilemezsinizki onun sonunda sizin için şer vardır yine bir şeyi istemezsiniz hoşunuza gitmez ama bilemezsinizki onun sonunda hayır vardır buyuruyor.kadere iman eden kullar olarak bize düşen sabr etmek ve tevekküldür.

ya offf ne diceğimi bilemiyorum canım ya ama kanda normalde daha günü geçmeden bile belli oluyo normalde kaçgünde bir regl oluyo onuda bana söylerseniz geç döllenmişse ve 32 günde yada daha fazla günde regl oluyosa belki çıkmaması normaldir lütfen kendini üzmesin bu kadar herşey insanlar için daha genç önünde uzun bir hayat onu beklerken bukadar üzülmesi normal değil

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms:

duygum_06.................15 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
sedus........................17 temmuz (haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
mavim.......................19 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
ecem09.....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
zuzu........................28 temmuz

Menekshe................28-29 temmuz
Selzeh.....................31 temmuz

Nesli84....................1 Ağustos
ela_1982..................1 agustos
hazal3......................3 agustos
birmur......................8 ağustos
Fatosss....................8-10 Ağustos
Yaz esintisi...............14 Ağustos
Nur85......................15 Ağustos

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
Sergül.......................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
Yaz günesi.................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)