Haklısın pek rahat değildim çünkü ilaç kullanmam gerekiyordu azda olsa bir ümidim vardı o yüzden gerildim tabii ama ben ümitsiz olduğum diğer aylardada ilaç kullanıyordum adteime 2-3 gün kala 2 test yapardım 6 yıldır bu böyle çünkü eşim korunuyo o kendinden müthiş emin olsada ben sorumluluk tedbirimi alabildiğim kadar alayım sonra rabbime tevekkül ederim diyenlerdenim
valla geçeli bu gün dördüncü gün araştırıyorum habire ama hastaneden fazla heveslenmesin demişler bende anlamadım değerlere bakıyorum 5-130 arası 3 haftalık hamile yazıyo sevineyimmi bilemedim ki
valla geçeli bu gün dördüncü gün araştırıyorum habire ama hastaneden fazla heveslenmesin demişler bende anlamadım değerlere bakıyorum 5-130 arası 3 haftalık hamile yazıyo sevineyimmi bilemedim ki
Evet değerin küçük bir değer onlara göre küçük değerlerin ilerleme şansı yok gibi onlar değerlere göre deneyimli olarak yorum yapma hakkına sahipler ama ümidini yitirme sonunu ALLAH bilir ben bisitede yine küçük değerli bir bayanın 150lere çıktığını yazdığın gördüm.dr tamam demiş öyle yazmıştı dedikleri gün git değerinin artması lazım artıp artmadığını görmek için çağırmışlar seni bu arada dış gebelik içinde dikkatli olmalısın
buraya yazan herkes gibi bi gün bende hamile olursam ilk buraya yazcam demiştim hissedebildiğim bütün belirtileride iyice kesinleşsin yazıcam ama çok teşekkür ederim ilgine çok saol umarım hamileyimdir rabbim herkese nasip etsin bu duyguları