Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm benımde oyle kasıklarım gerılıyo yatınca bıde otururken resmen batıya ayrıca belım cok kotu ılk hamılelıgımde bel fıtıgı oldum galıba ondan dıyorum

kıslar ben bu gün kan testi verdim kan testi sonucum 17 miş hamile olma ihtimalin yüksek ama cuma günü tekrar test yapalım dediler ben hamilemiyim deilmiyim lütfen yardım

Hşbulduk cnm arkadaşım ben inanıyorumki burdaki herkes er yada geç bu duyguyu yaşıyacak ALLAHIM bekletmeden o güzel duyguyu sizlerede tatmayı nasip etsin inşallah.
İnan bana duvalarımı eksik etmiyorum burdaki herkesde duva ediyor burda güçlü sevgi dolu bir enerji var. Duva müminin silahıdır bizlerde duvaya devam edicez siz hamile kalıncada ALLAH hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin diye devam edicez sizde biz hamileler için öyle duva edin gördüğün gibi duvaya herzaman muhtacız cnm benim🙂

canım bencede rahat olmak ama segül o kadar da rahat degıldı bence bir sürü test yaptı yaz günesı rahattı banada öyle geldı kısmet canım o ya

kıslar sıze bı belırtı daha yazıyım ama bu ıkıncı hamiş kalanlar ıcın olabılır adetıme bı hafta kala gogusumden sut geldı bıkac kısıye sordum onlardada olmus buda bı belırtı olabılır yanı

canım bencede rahat olmak ama segül o kadar da rahat degıldı bence bir sürü test yaptı yaz günesı rahattı banada öyle geldı kısmet canım o ya
evet ben cok rahattım allah verecek zamanı bılıyo bız ıstedıgımız kadar cabalayalım allah ıstemeyınce olmuyo sızı anlıyorum cok ıstıyosunuz cnlarım rahat olun o gelecegı vaktı bılır benım ılk denenmem sayılırdı ve tuttu hala ınanmıyom ben cunku bu kadar cabuk tutmaz dıyorlardı ama benım tek avantajım esımın korunmasıydı o cok etkılıyo ılaclaryumrtalıkları tembellestırıyo onlarda alısmak ıcın baya zaman gecıyo

canım çok ama çok haklısın dualarla herşey zaten.en büyük gücümüz dua inşallah hepimiz hayırlı evlatlara efendimize yakışır bi nesle sahip oluruz bitanem.Rabbim sizlere hayırlı 9 ay geçirmeyi ve sonrasında da hayırlı bi şekilde doğum yapmayı nasip etsin burda gün gelecek doğuma giren arkadaşlarımıza hep birden dualar edip kolaylıkla doğumunu yapması için yalvaracağız Rabbimize ve bu öyle güzel bi nimet ki tanımadığımız ama inançlarımızın duygularımız ortak olduğu arkadaşlarla birbirimiz için dualar edeceğiz inşallah Rabbim annelik duygusunu hepimize hayırlı bi şekilde yaşatsın