canim herkeste belirti olmuyor sen uzme canini insallah sende bu ay hamissin gununede az kalmis hic bu kadar yukseldimiydi atesin valla ben tablonu gorunce icime dogdu sen hamissin tatlim.
canim herkeste belirti olmuyor sen uzme canini insallah sende bu ay hamissin gununede az kalmis hic bu kadar yukseldimiydi atesin valla ben tablonu gorunce icime dogdu sen hamissin tatlim.
fatos canim tablodaki yorumun icin cok tesekkur ederim canim bence sende yumurtluyosun bugun ay insallah tutturursun canim calismalara devam dunbende de cok sanci vardi bel kasik halsizlik bak dun yumurtlamisim atesim firlamis sende yumurtluyosun galiba allah yardimcin olsun canim insallah senin bebeginde gelir bu ay.
rica ederim bitaenm ne demek elimden geldiği kadarı ile herzamn yardım etmeye çelışırım canımm.evt canım sanırım bugün yumurtluyorum bende çok sağol iyi dileklerin için inş.bekleyen tüm arkadaşlarımızın gelir melişleri
canim gunaydin once yuzuk ruyasini burda bir arkadasimiz gordu hamis oldu kimdi hatirlamiyorum ama galiba sirineydi ama telefon da konusmak esinle tartisman olcak ama gecicek bende oyle cikiyor insallah bebisin gelicektir bu ay
ikinci defa yapışım idrar testi ikiside silik çizgi çıktı kızlar hamileyimdir deilmi kan testindende korkuyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tşkler yanımda olupta bana destek olduğunuz için..
günaydın kızlarr ne güzel yaa herkes yumurtluyo🙂ayyy sıra bana gelsede hayırlısıyla bende bi yumurtlasam yaw inşallah canlarım bu aay selzeh ilk başta olmak üzere zuzu hazal fatoş kızlar hadi bakalım hamiş olcaksınız ve diğerbekleyen tüm arkadaşlar inşallah herkes bu ay mutlu haberi verrir
ikinci defa yapışım idrar testi ikiside silik çizgi çıktı kızlar hamileyimdir deilmi kan testindende korkuyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tşkler yanımda olupta bana destek olduğunuz için..