merhaba melekler ben de allah nasip ederse kızıma kardeş istiyorum hayırlısı bakalım...Gerçi benim ikinci olacak ...İlk bebek kadar heyecanlı olurmu sizce ..Umarım hepiniz en kısa zamanda muradınıza eresiniz.
merhaba melekler ben de allah nasip ederse kızıma kardeş istiyorum hayırlısı bakalım...Gerçi benim ikinci olacak ...İlk bebek kadar heyecanlı olurmu sizce ..Umarım hepiniz en kısa zamanda muradınıza eresiniz.
Aramıza hoşgeldin Seldacım, neden olmasın, ilki veya ikincisi fark etmez bence, o her annenin kendi mucizesi elbette heyecanlı olacaktır eminim 🙂 Güzel dileklerin için teşekkürler canım, senin de en kısa sürede muradına ermeni dilerim. Eğer şimdiden beklemeye başladıysanız beklenen regl tarihini söyleyebilirsin, hep beraber listemize yazıp hep beraber bekliyoruz dertleşerek. Birlikte zaman daha kolay geçiyor. Sevgilerimle...
günaydin kizlar. güldünyam sana da büyük gecmis olsun. selda benim de 1 oglum var ve bence ayni heyecan olmasa bile sevinc ve mutluluk ayni derecede. ilk hamilelikte neyin nasil oldugunu bilemedigin icin ikinci hamilelik daha rahat olur bence. ben mesela ilk doguma giderken hüngür hüngür agladim korkudan😀
ya arkadaslar benim regl denen sey😀 gelmedi daha, karnimda agri var ama...
öpüyorum hepinizi
Gülgüzeli.................22 Temmuz(haber var mı?) Güler.......................6 Ağustos Eros........................8 Ağustos logicaldream...........11 Ağustos Babyboy..................14 Ağustos Güldünyam.............15 Ağustos Patricia....................17 Ağustos KızıL Ötesi...............22 Ağustos Blackrain................23 Ağustos Bilge.......................29 Ağustos CHATLAK.................29 AĞUSTOS
Mery..................... (tarih belli değil) selda.....................(tarih belli değil)