bende bu gun veya yarin catliycak yumurtlarsam bide sipermide her gun ilave ediyoruz karsilassinlar keratalar diye insallah tutar ay kizlar ya bizim yumurtalarda pek nazili ha birazda sen gel beriye demi ama sipermler yazik kapiyi bekliyolar bizim yumurtalar zilli biraz hic kendilerini bozmuyolar
aman kız ümitlen ne olcak ucunda ölüm yok ya.bende geçen ay acayip hiç yaşamadığım belirtlier yaşadım bende ümitlendim,ama ben eminimki geçen ay bişeyler içimde olmak üzereydi fakat zamanı olmadığı için olamadı🙂ben sanırım 6 ay hamile kalmazsam üzülmem.eğlence gibi gelecek bana .geçen ay harikaydı ya beklemesi bile güzeldi.
Sanırım göğünsler önemli bir eblirti herkes onu mutlaka söylüyor 😕 Ama belli de olamz tabi herkes de farklı sonuçta bu.
Ben 3 aydır burdayım Yoncax kısmetse döneceğim Eylül^de.Burdayken üye olduğum için ABD mevzuu oldan çok geçiyor.Eşim burda olduğu için yanına geldim.Daha önce söylemiştim ama sen yoktun ya ondan kaçırmışsın.
gögüslerde herkesde belırtı vermıyor canım ya benım arkadasım hamıle kaldı adetı 10 gün geçtı ögrendı ancak ama gögüslerınde hiç degısıklık olmadı agrı acıma sısme olmadı yanı bende gögüslerımı ıyı takıp edıyorum ama bı degısıklık yok suanda
aman kız ümitlen ne olcak ucunda ölüm yok ya.bende geçen ay acayip hiç yaşamadığım belirtlier yaşadım bende ümitlendim,ama ben eminimki geçen ay bişeyler içimde olmak üzereydi fakat zamanı olmadığı için olamadı🙂ben sanırım 6 ay hamile kalmazsam üzülmem.eğlence gibi gelecek bana .geçen ay harikaydı ya beklemesi bile güzeldi.
gögüslerde herkesde belırtı vermıyor canım ya benım arkadasım hamıle kaldı adetı 10 gün geçtı ögrendı ancak ama gögüslerınde hiç degısıklık olmadı agrı acıma sısme olmadı yanı bende gögüslerımı ıyı takıp edıyorum ama bı degısıklık yok suanda
evet canim kimisinde hic belirti olmazmis uffff cok zor beklemesi vallahi hayirlisiyla bide biz gorsek su ikinci testi hic hamile de yok yakinimda su ikinci cizgiyi bi gorsem hamile birini bulsamda ona bari yaptirsam testi de gorsem bi su cizgi neye benziyor ve nasil bisey cok merak ediyorum selzeh senin regli gunde ben tr yoluna cikicam aklimda hep sende kalicak valla ama bi yolunu bulurum leptop yanima alirim sizi takip etmek icin olurum yoksa meraktan.
Çok özledim oralarııı yaaa.... 😕 Eylüllü iple çekiyorum.Hiçbirşey değilse bile bu saat farkı beni öldürecek.Sizlerle bile bi doğru dürüst muhabbete giremiyorum.Hep uyuma zamanınız oluyo;ben de gecikmeli alıyorum malesef haberleri