yoncax Hamiş Melek 20 Temmuz 2009 #6.601 smart_girl' Alıntı: Ben de Ağustosu kastettim zaten 🙂 bu ay ki durumunu biliyorum.İyiyim ya ne olsun işte;yazılanlar birikmesin dedim oturdum başına.Güzel haberleri aldım.Arkadaşalr adına mutlu oldum.Hava da kötü bugün evdeyim anlayacağın. 😕 Genişletmek için tıkla ... canım şu an orda saat kaç gündüz mü?bide sen çalışıyormuydun?
smart_girl' Alıntı: Ben de Ağustosu kastettim zaten 🙂 bu ay ki durumunu biliyorum.İyiyim ya ne olsun işte;yazılanlar birikmesin dedim oturdum başına.Güzel haberleri aldım.Arkadaşalr adına mutlu oldum.Hava da kötü bugün evdeyim anlayacağın. 😕 Genişletmek için tıkla ... canım şu an orda saat kaç gündüz mü?bide sen çalışıyormuydun?
hazal_03 Yeni Üye Üye 20 Temmuz 2009 #6.602 selzeh canim insallah gelir melegin canim ya allah gonlune gore versin canim benim dualarim seninle tatlim yumurtlama gunun kac gun gecti canim.
selzeh canim insallah gelir melegin canim ya allah gonlune gore versin canim benim dualarim seninle tatlim yumurtlama gunun kac gun gecti canim.
yoncax Hamiş Melek 20 Temmuz 2009 #6.603 hazal3' Alıntı: slm nasilsiniz kizlar Genişletmek için tıkla ... merhaba canım hoş geldin🙂
S selzeh Hamiş Melek 20 Temmuz 2009 #6.604 yoncax' Alıntı: nasılsın selzeh nasıl gidiyor var mı ilginç değişik bir durum🙂 Genişletmek için tıkla ... belim agrıyor çok bıde kasıklarımda batmalar oluyor canım o kadar
yoncax' Alıntı: nasılsın selzeh nasıl gidiyor var mı ilginç değişik bir durum🙂 Genişletmek için tıkla ... belim agrıyor çok bıde kasıklarımda batmalar oluyor canım o kadar
S selzeh Hamiş Melek 20 Temmuz 2009 #6.605 hazal3' Alıntı: selzeh canim insallah gelir melegin canim ya allah gonlune gore versin canim benim dualarim seninle tatlim yumurtlama gunun kac gun gecti canim. Genişletmek için tıkla ... 3 gün geçtı canım en son temmuz 17 idi
hazal3' Alıntı: selzeh canim insallah gelir melegin canim ya allah gonlune gore versin canim benim dualarim seninle tatlim yumurtlama gunun kac gun gecti canim. Genişletmek için tıkla ... 3 gün geçtı canım en son temmuz 17 idi
yoncax Hamiş Melek 20 Temmuz 2009 #6.606 selzeh' Alıntı: belim agrıyor çok bıde kasıklarımda batmalar oluyor canım o kadar Genişletmek için tıkla ... anam sende belirtim yok diyon bal gibi belirti işte ya bunlar
selzeh' Alıntı: belim agrıyor çok bıde kasıklarımda batmalar oluyor canım o kadar Genişletmek için tıkla ... anam sende belirtim yok diyon bal gibi belirti işte ya bunlar
S selzeh Hamiş Melek 20 Temmuz 2009 #6.607 smart_girl' Alıntı: Var mı herhangi bir belirtin? Genişletmek için tıkla ... belım agırıyor canım bıde kasıklarımda batmalar var normalde bel agrısı adetıme yakın bıde yumurtlama dönemımde olur baska zaman olmaz
smart_girl' Alıntı: Var mı herhangi bir belirtin? Genişletmek için tıkla ... belım agırıyor canım bıde kasıklarımda batmalar var normalde bel agrısı adetıme yakın bıde yumurtlama dönemımde olur baska zaman olmaz
smart_girl Yeni Üye Üye 20 Temmuz 2009 #6.608 Ama adetine on gün varsa zaten daha yeni döllenme olmuştur ancak o kadar olur.Göğünslerinde şişmeye başlarsa bu on gün geçmez artık sana 😉 Yoncax burda saat daha 3.00pm.Ben öğretmenim.
Ama adetine on gün varsa zaten daha yeni döllenme olmuştur ancak o kadar olur.Göğünslerinde şişmeye başlarsa bu on gün geçmez artık sana 😉 Yoncax burda saat daha 3.00pm.Ben öğretmenim.
S selzeh Hamiş Melek 20 Temmuz 2009 #6.609 yoncax' Alıntı: anam sende belirtim yok diyon bal gibi belirti işte ya bunlar Genişletmek için tıkla ... ya canım benım bunlar üsütmeden de olabılır o yuzden emın olamıyorum ne bıleyım belkıde korkuyorum ümıtlenmekten
yoncax' Alıntı: anam sende belirtim yok diyon bal gibi belirti işte ya bunlar Genişletmek için tıkla ... ya canım benım bunlar üsütmeden de olabılır o yuzden emın olamıyorum ne bıleyım belkıde korkuyorum ümıtlenmekten
S selzeh Hamiş Melek 20 Temmuz 2009 #6.610 smart_girl' Alıntı: Ama adetine on gün varsa zaten daha yeni döllenme olmuştur ancak o kadar olur.Göğünslerinde şişmeye başlarsa bu on gün geçmez artık sana 😉 Yoncax burda saat daha 3.00pm.Ben öğretmenim. Genişletmek için tıkla ... işin ilginç tarafı gögüslerde hiç belırtı yok canım
smart_girl' Alıntı: Ama adetine on gün varsa zaten daha yeni döllenme olmuştur ancak o kadar olur.Göğünslerinde şişmeye başlarsa bu on gün geçmez artık sana 😉 Yoncax burda saat daha 3.00pm.Ben öğretmenim. Genişletmek için tıkla ... işin ilginç tarafı gögüslerde hiç belırtı yok canım