Gülgüzeli.................22 Temmuz(haber var mı?) Güler.......................6 Ağustos Eros........................8 Ağustos logicaldream...........11 Ağustos Babyboy..................14 Ağustos Güldünyam.............15 Ağustos Patricia....................17 Ağustos KızıL Ötesi...............22 Ağustos Blackrain................23 Ağustos Bilge.......................29 Ağustos CHATLAK.................29 AĞUSTOS
Mery..................... (tarih belli değil)
GÜNAYDIN ŞEKERLERİMMMMMM
yaa giremiorum ete işte zor oluyo evdede netbozuk ondan ama arada girip bakıyorum merak ediorum sizleri canlarım benim...
hepinize çok teşekkür ederim ilginiz iyi dilekleriniz i,çin inşallah bu ay sonuna bidaha 😀
allah hepimizin gönlüne göre versin listede süperrrrr bu arada upuzunnnnnn 😀😀😀
Gülgüzeli.................22 Temmuz(haber var mı?) Güler.......................6 Ağustos Eros........................8 Ağustos logicaldream...........11 Ağustos Babyboy..................14 Ağustos Güldünyam.............15 Ağustos Patricia....................17 Ağustos KızıL Ötesi...............22 Ağustos Blackrain................23 Ağustos Bilge.......................29 Ağustos CHATLAK.................29 AĞUSTOS
Mery..................... (tarih belli değil)
Liste günceli...
Evet upuzun ve güzel haberler gelecek inşallah inanıyorum 🙂