tesekkrlr kzlr 4ay ewlym bu ay olsn die cok cok üstne düstm ins olur benim belrtlrm
başta gögüsler ck sisti we kyft gyerkn ble ck acyo uclri tomurck gbi oldu
beyaz akntn oluyo arda ve ck halszlik war
Ben pek iyi değilim canım, dün üşüttüm sanırım midem bulanıyor geceden bu yana.
Bebeğin kilosu az gibi geldi birde onu dert ettim, annemlerdeyken daha iyiydi, buraya gelince saldım kendimi iyice.
Doğuma 7 hafta kaldı canımcım.
rabbim kolay doğumm versinn cnmm sağlıkla kucagınaa alırsınn inşallahhh dikkat et cnmm kendinee yemene içmene iyi bakkk cnmmm 7 haftaa iyi birr süre bebeğnn gelişimi içinn yeterli bir zaaman ondann cnmmm süt felann içç işte dr ne tavsiyee etttiysee yemeye çalışşş
canımm çok sevindim tatilde olmana.bizim içinde eğlen ve tadını çıkart.kıskandım valla kıss 🙂 nerdesiniz tatilde.benim hamişlik iyi gidiyo kuzum ne olsun.15. haftayı tamamlıcaz nasip olursa.hala kıpırtı yok.daha erken zaten 20.haftaya doğru anca başlar içerde oynamalar 🙂 kızlar yazsınlar bana adet tarihlerini düzenlerim canım o zaman.çokkk öptüm seni.iyi eğlenceler 🙂
ttatlımmm cinsiyetii ne zmaan belli olacakkkk maşşallahh rabbim esirgesinn yaa zaman nasıl geçiyoooo[/QUOTE]
canım şimdi 15.haftam bitecek.17.hafta içinde hem 3 lü test yaptırcam hemde ultrasona giricem.o zaman belli olur cinsiyeti kısmetse 🙂 benim 2 li test güzel çıktı kuzum.bebişimde bi sorun yokmuş şükür 🙂
canım şimdi 15.haftam bitecek.17.hafta içinde hem 3 lü test yaptırcam hemde ultrasona giricem.o zaman belli olur cinsiyeti kısmetse 🙂 benim 2 li test güzel çıktı kuzum.bebişimde bi sorun yokmuş şükür 🙂[/QUOTE]
maşşallahh cnmmm rabbim esirgesinn ben nazardann çok korkarımm onunn içinn herkeseee deme cnmm
Canım bende ilk ay çok düşmüştüm üzerine, hatta 5 gün gecikti ve resmen hamile gibiydim, turşu falan yiyordum. Sonra bi test yaptırdık negatif, nasıl umutlandıysam yıkılmıştım resmen. Normalde adetim hiç gecikmezdi, birazda o yüzden kaptırdım kendimi. İlk ay ders oldu bana, sonraki ay hiç umursamadım, aslında kafamdaydı ama başka uğraşlar buldum ve geldi çok şükür, Rabbim herkese nasip etsin...
gülüm valla elimden geldiğince sokağa çıkmıyorum.hava o kadar bunaltıcıki dayanamıyorum sıcakta.eh arada işte yapıyorum mecburen napalım.yoksa evi ..... götürüyor 😀
Caným bende ilk ay çok düþmüþtüm üzerine, hatta 5 gün gecikti ve resmen hamile gibiydim, turþu falan yiyordum. Sonra bi test yaptýrdýk negatif, nasýl umutlandýysam yýkýlmýþtým resmen. Normalde adetim hiç gecikmezdi, birazda o yüzden kaptýrdým kendimi. Ýlk ay ders oldu bana, sonraki ay hiç umursamadým, aslýnda kafamdaydý ama baþka uðraþlar buldum ve geldi çok þükür, Rabbim herkese nasip etsin...