Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Arkadaşlar kan testimde 43.2 çıktı emin olamıyorum kesın hamılemıyımdır

canım inşallah hamilesin allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah
hemen gitme doktora canım şu an da kese görünmez üzülürsün bende ilk kan tahlilimde 13.88 çıktı bir hafta sonra gel dedi doktor gittim kese yok dedi çok üzüldüm sonra ki hafta keseyi görebildik ya da sen yine de doktora git ama kese yok derse hemen üzülüp ağlama benim gibi😀 hayırlı olsun allah doğduğunu göstersin inşallah sağlıkla...

Kızlar nasılsınız ? Zehra ve feliçya güzel haberlerinizi bekliyorum 🙂 ben tatildeyim çok iyi geldi bu tatil bana 🙂 goncacım hamişlik nasıl gidiyo kıpırdanmalar başladımı ? Gonca bu arada goncacım hamile kalma günleri listesini düzenleyip yayınlayabilirmisin ben cepten giriyorum copyala yapıştır yapamıyom 🙂

kızlar bugün karın sardırmaya gittik başıma neler geldi kadının evini bulamadık yarım saat dolandık sora sora sonunda bulduk kadın hastalanmış oğlu da izin vermedi hasta diye kaldı bizim sardırma işi 🙂

günaydınn canlarımmm nasılsınızzz 🙂 benimm kabızlık işi hala çözülmedii yaa erikler kaysılarr faydaa etmiyooo bendee hiç böle şey olmazdııı 🙁 neysee hayırlısıı baaag napalımmmmm