günaydınnn kıssslar nasılsınızz bakalımm bu ayyy güzell olacakk bencee sizlerdeenn çok umudumm var kızlarr özellikleee zehraa ve feliçyaa hadi bakemmm kızlarrrr hamileyimmmmm diyeeee güzel haberler verinn
günaydınnn kıssslar nasılsınızz bakalımm bu ayyy güzell olacakk bencee sizlerdeenn çok umudumm var kızlarr özellikleee zehraa ve feliçyaa hadi bakemmm kızlarrrr hamileyimmmmm diyeeee güzel haberler verinn
günaydın canım.. inşallah bu ay güzel haberler alırız..ben umutlanmak istemiyorum... hayırlısı artık
bakalım ne olcak gelecek mi inatçı bebişler:salıncak:
Kizlar nasilsiniz yazmaya anca vaktim oldu🙂 zehra ve felicya siz kac tane klomen yuttunuz once ben her aksam 1tane almistim bukez her aksam 2 tane dedi ne alaka bilmiyorum🙂 ay insallah klomen bebeklerimiz gelir haha🙂 zehra eger 4 tane iyi yumurtan olduysa ve hepsi catladiysa cogul olma sansinda yuksek hadi bakalim insallah 1tane isterken rabbim 2tane verir🙂 ben 2hafta sonra adet olcam ve sonra klomene baslicam insallah faydasini gorururz🙂
canım bn bu ay klomen kullanmadım.. iğne tedavisi gördüm.. ama ben de klomeni ilk kullandığım zaman günde bir tane alıyordum.. daha sonra ki ay doktor ikiye çıkardı.. inşallah bu ay gelir bebişlerimiz..
günaydın kıslar. inş burası hamileyimmmm çığlıklarıyla dolar. mevlanacım ben klomen kullanmadım çok şükür kendiliğinden oluştu ve büyüüdü çatlama iğnesi oldum sadece 2 yumurtam vardı iğneden sonra 5 6 tane olmuş eşim diyoki ne yani 6 ız mı geliyo yusuf yusuf
bende olabilir 1 2 3 4 yada hiç olmayabilir. rabbim hayırlısıyla bu ay yüzümüzü güldürsün
günaydın kıslar. inş burası hamileyimmmm çığlıklarıyla dolar. mevlanacım ben klomen kullanmadım çok şükür kendiliğinden oluştu ve büyüüdü çatlama iğnesi oldum sadece 2 yumurtam vardı iğneden sonra 5 6 tane olmuş eşim diyoki ne yani 6 ız mı geliyo yusuf yusuf
bende olabilir 1 2 3 4 yada hiç olmayabilir. rabbim hayırlısıyla bu ay yüzümüzü güldürsün