yok canım çatlama oldumu diye kontrole çağırmış. adetin geçerse 2 3 gün gel test yaparız. adet olursan 2 günü gel dedi. olmazsa tüp bebek merkezine göndeririz dedi. moralim bozuldu inş gerek kalmaz bebeğim benimledir. sen ne zaman kontrole gitcen. benim en son 2 yumurtam varken 5 6 tane olmuş iğne etkisi herlde senin de çoğalmıştır yumoşların
yok canım çatlama oldumu diye kontrole çağırmış. adetin geçerse 2 3 gün gel test yaparız. adet olursan 2 günü gel dedi. olmazsa tüp bebek merkezine göndeririz dedi. moralim bozuldu inş gerek kalmaz bebeğim benimledir. sen ne zaman kontrole gitcen. benim en son 2 yumurtam varken 5 6 tane olmuş iğne etkisi herlde senin de çoğalmıştır yumoşların
pazar akşamından sonra olmam lazım. çok işim var evde cuma günü heryeri temizledim. şimdi camlardan hep mahvoldu her yer. bi haftadır sular kesik depoyu kullanıyoruz oda az geldiği için makina açamıyorum bir yığın çamaşır birikti. iş yapmaya korkuyorum acayip sancılanıyorum.
canım benim iğne vurulduktan 6 saat sonra falan sol kasığımda ağrılarım başladı ama değişik ağrı. sonra sağ kasığımda oldu karnım ağrıdı. bugün bi hafta oluyo iğne olalı kasıklarımın ağrısı hafifliyo ama bacaklarımda ağrı var. bide karnım çok şiş bende göbek vardı ama şimdiki 4 aylık gibi karnım oldu. sanırım gaz var. doktorum ağrın oldumu diye sordu evet dedim sanırım iyiye işaret. bi de 4 5 tane yumurta var bi çoğu çatlamış hala büyümeye devam eden var. bakalım
hayat ne garip ya bizler çocuk hasreti çekip olmadığından üzülüyoruz bugün 11 şehit anne babaları var olan evlatlarını kaybettiği için ağlıyor Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın
Kizlar nasilsiniz yazmaya anca vaktim oldu🙂 zehra ve felicya siz kac tane klomen yuttunuz once ben her aksam 1tane almistim bukez her aksam 2 tane dedi ne alaka bilmiyorum🙂 ay insallah klomen bebeklerimiz gelir haha🙂 zehra eger 4 tane iyi yumurtan olduysa ve hepsi catladiysa cogul olma sansinda yuksek hadi bakalim insallah 1tane isterken rabbim 2tane verir🙂 ben 2hafta sonra adet olcam ve sonra klomene baslicam insallah faydasini gorururz🙂