Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hayırlısı olsun canım.. bende de ara sıra kasık ağrısı oluyor.. karında şişkinlik bende de var.. doktor test falan yapmadı değil mi
yok canım çatlama oldumu diye kontrole çağırmış. adetin geçerse 2 3 gün gel test yaparız. adet olursan 2 günü gel dedi. olmazsa tüp bebek merkezine göndeririz dedi. moralim bozuldu inş gerek kalmaz bebeğim benimledir. sen ne zaman kontrole gitcen. benim en son 2 yumurtam varken 5 6 tane olmuş iğne etkisi herlde senin de çoğalmıştır yumoşların

inşallah bebeğin seninledir canım.. inşallah gerek kalmaz başka şeye.. ben haftaya gidicem kontrole.. senin adet günün ne zaman

inşallah bebeğin seninledir canım.. inşallah gerek kalmaz başka şeye.. ben haftaya gidicem kontrole.. senin adet günün ne zaman

pazar akşamından sonra olmam lazım. çok işim var evde cuma günü heryeri temizledim. şimdi camlardan hep mahvoldu her yer. bi haftadır sular kesik depoyu kullanıyoruz oda az geldiği için makina açamıyorum bir yığın çamaşır birikti. iş yapmaya korkuyorum acayip sancılanıyorum.

yemeğim var biraz temizlik yapıym bari hadi öptüm kıslar. feliçya belirtilerimiz paylaşalım fırsat buldukça. herkese hayırlı bebişler diliyorum

aynı belirtilerle gittm bnde doktora zehra bnm de gaz var mış meğerr

Kizlar nasilsiniz yazmaya anca vaktim oldu🙂 zehra ve felicya siz kac tane klomen yuttunuz once ben her aksam 1tane almistim bukez her aksam 2 tane dedi ne alaka bilmiyorum🙂 ay insallah klomen bebeklerimiz gelir haha🙂 zehra eger 4 tane iyi yumurtan olduysa ve hepsi catladiysa cogul olma sansinda yuksek hadi bakalim insallah 1tane isterken rabbim 2tane verir🙂 ben 2hafta sonra adet olcam ve sonra klomene baslicam insallah faydasini gorururz🙂