selam kıslar. nisancım iki çizig eşit olana kadar yapıyosun testi o zaman pozitif sayılıyo. ben bugün muayne oldum 4 5 tane yumurtam varmış 3 4 tane çatlamış adet gecikmesini beklicem hayırlı olsun
allah iyilini versin. benim elimde 1 tane kaldı pazar adet günü cuma yapıcam iki tane olsaydı çoktan yamıştım artık semtteki tüm eczacılar tanıyo beni utanıyorum almaya
canım benim iğne vurulduktan 6 saat sonra falan sol kasığımda ağrılarım başladı ama değişik ağrı. sonra sağ kasığımda oldu karnım ağrıdı. bugün bi hafta oluyo iğne olalı kasıklarımın ağrısı hafifliyo ama bacaklarımda ağrı var. bide karnım çok şiş bende göbek vardı ama şimdiki 4 aylık gibi karnım oldu. sanırım gaz var. doktorum ağrın oldumu diye sordu evet dedim sanırım iyiye işaret. bi de 4 5 tane yumurta var bi çoğu çatlamış hala büyümeye devam eden var. bakalım
benim netten aldığımda 5 tane test bide gebelik testi hediyeydi senin dediğin gibi.stoklarda oluyo bazen nette daha uygun fiyata.ama 5 tanesi 17 tl çok iyi fiyat canım.valla şuan iki tane kaldı elimde.arada diyorum yapsammı acaba diye
canım benim iğne vurulduktan 6 saat sonra falan sol kasığımda ağrılarım başladı ama değişik ağrı. sonra sağ kasığımda oldu karnım ağrıdı. bugün bi hafta oluyo iğne olalı kasıklarımın ağrısı hafifliyo ama bacaklarımda ağrı var. bide karnım çok şiş bende göbek vardı ama şimdiki 4 aylık gibi karnım oldu. sanırım gaz var. doktorum ağrın oldumu diye sordu evet dedim sanırım iyiye işaret. bi de 4 5 tane yumurta var bi çoğu çatlamış hala büyümeye devam eden var. bakalım
ben sabaha karşı kalkıyodum ve idrarımı yapıp yatıyodum.öğlen 12 yada 1 gibi tekrar yapıyodum idrarımı testi öyle yapıyodum. öğlen saatlerinde anca iniyo canım idrara salgı.çok denemiştim diğer türlü olmadı.testler boşa gitti benim 🙂 ama bide benimki gibi dene.