Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim adet günüm 30 haziran.. 25 inde doktor çağırdı. bakalım Allahtan hayırlısı.. canım herhangi bir belirtin var mı

canım benim iğne vurulduktan 6 saat sonra falan sol kasığımda ağrılarım başladı ama değişik ağrı. sonra sağ kasığımda oldu karnım ağrıdı. bugün bi hafta oluyo iğne olalı kasıklarımın ağrısı hafifliyo ama bacaklarımda ağrı var. bide karnım çok şiş bende göbek vardı ama şimdiki 4 aylık gibi karnım oldu. sanırım gaz var. doktorum ağrın oldumu diye sordu evet dedim sanırım iyiye işaret. bi de 4 5 tane yumurta var bi çoğu çatlamış hala büyümeye devam eden var. bakalım

peki her gün yapmak mı lazım benim edet düzensizliği olduğu için de yumyrtlama düzensiz ne zman olacağını bilemiyorum 5 tene yetmez galiba

hayırlısı olsun canım.. bende de ara sıra kasık ağrısı oluyor.. karında şişkinlik bende de var.. doktor test falan yapmadı değil mi

sabah uyanınca saat 8 de yapıyorum idrarımı gece den sabaha kadar tutmuş oluyorum=)predictor marka test ile şuan adet 11. günü 2 gündür yapıyorum...

ben sabaha karşı kalkıyodum ve idrarımı yapıp yatıyodum.öğlen 12 yada 1 gibi tekrar yapıyodum idrarımı testi öyle yapıyodum. öğlen saatlerinde anca iniyo canım idrara salgı.çok denemiştim diğer türlü olmadı.testler boşa gitti benim 🙂 ama bide benimki gibi dene.