canım idrarla yapıyosun bu testi.içinde kullanma talimatı var ama benim kullandığım testi ben öğlen gibi yapyodum.çünkü hcg idrara anca geçiyo.idrarını bi kaç saat yapmıyosun.bi kaba yapıp sonra testin ucunu batırıyosun.eğer net iki çizgi oluşursa yumurtlama gününndesin demektir.çok heyecanlı oluyo bide 🙂
kuzum ben eczanemizde.com dan galeneik marka sipariş etmiştim.kapıda ödeme yapabiliyosun.2 günde elime ulaşmıştı.35 liraya denk gelmişti.belki daha ucuzlarıda vardır stoklarda varsa bakarsın canım
selam kıslar. nisancım iki çizig eşit olana kadar yapıyosun testi o zaman pozitif sayılıyo. ben bugün muayne oldum 4 5 tane yumurtam varmış 3 4 tane çatlamış adet gecikmesini beklicem hayırlı olsun
selam kıslar. nisancım iki çizig eşit olana kadar yapıyosun testi o zaman pozitif sayılıyo. ben bugün muayne oldum 4 5 tane yumurtam varmış 3 4 tane çatlamış adet gecikmesini beklicem hayırlı olsun
sllmmm kızlarr işlerimm çok yogunn yaa ondan siteye giremiyomm yaa 🙁 bu arada canlarımm sizee sormak istediğim bişee varr çokk afedersinizz ama ben dee hiçç kabızlık olmazkenn bu ayy helee şu son günlerdee başladıııı ne yapayımm sizce needen olabilir 🙁
sllmmm kızlarr işlerimm çok yogunn yaa ondan siteye giremiyomm yaa 🙁 bu arada canlarımm sizee sormak istediğim bişee varr çokk afedersinizz ama ben dee hiçç kabızlık olmazkenn bu ayy helee şu son günlerdee başladıııı ne yapayımm sizce needen olabilir 🙁
canım yanlış anlamada 17 tl az valla.kaç para sanmıştınki.ben 5 tane teste 35 lira verdim.fazla olsa yine verirdim çünkü çok para değil.diğer ovulasyon testlerinin fiyatlarını demekki görsen hemen alırsın o eczaneden 🙂 iyiki kullanmışım ve hamiş kaldım anlayıp.yine sen bilirsin kuzum.ben eczanemizde.com dan sipariş etmiştim.orayada bak istersen fiyatlara yine.
benim netten aldığımda 5 tane test bide gebelik testi hediyeydi senin dediğin gibi.stoklarda oluyo bazen nette daha uygun fiyata.ama 5 tanesi 17 tl çok iyi fiyat canım.valla şuan iki tane kaldı elimde.arada diyorum yapsammı acaba diye
allah iyilini versin. benim elimde 1 tane kaldı pazar adet günü cuma yapıcam iki tane olsaydı çoktan yamıştım artık semtteki tüm eczacılar tanıyo beni utanıyorum almaya