Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

marka versene bana biraz reklem olacak amaaaa🙂

sllmmm kızlarr işlerimm çok yogunn yaa ondan siteye giremiyomm yaa 🙁 bu arada canlarımm sizee sormak istediğim bişee varr çokk afedersinizz ama ben dee hiçç kabızlık olmazkenn bu ayy helee şu son günlerdee başladıııı ne yapayımm sizce needen olabilir 🙁

kuzum valla ben aç karnına kayısı yiyodum yada kurusunu yiyodum.benim bağırsakları o zaman görcen demiyeyim kaçarsın

ben daha fazla sanıyordum 17 tl ucuz geldi nette baktım 2 tanesi 20 tl di 5tane de gebelik testi hediye benim eczanede sorduğum 5 adet

ben daha fazla sanıyordum 17 tl ucuz geldi nette baktım 2 tanesi 20 tl di 5tane de gebelik testi hediye benim eczanede sorduğum 5 adet

benim netten aldığımda 5 tane test bide gebelik testi hediyeydi senin dediğin gibi.stoklarda oluyo bazen nette daha uygun fiyata.ama 5 tanesi 17 tl çok iyi fiyat canım.valla şuan iki tane kaldı elimde.arada diyorum yapsammı acaba diye

allah iyilini versin. benim elimde 1 tane kaldı pazar adet günü cuma yapıcam iki tane olsaydı çoktan yamıştım artık semtteki tüm eczacılar tanıyo beni utanıyorum almaya