Kızlar bende cumartesi günü çatlama iğnesi vuruldum hayırlısıyla inş bu ay gelir bebişim 🙂 yarın sabah tatile gidiyoruz inş güzel haberlerle dönerim 🙂 rabbim bu mübarek aylarda hepimizin yüzünü güldürür inşallah ...
hayırlı olsun canım benden tavsiye denize havuza girme ben çok sitreril denmesine rağmen havuzde iltihap kaptım onun için tedavi oldum. ben de çarşamba günü vuruldum. yarın kontrolüm var. feliçya da vuruldu. belki bebeciklerimiz gelir de bu sayade çatlama iğnesinde çığır açamış oluruz tüm meleklere tavsiye ederiz
canım selam.bu testi anca büyük eczanelerde bulabilirsin.mahallede olanlarda bulunmuyo.ben deli gibi aramıştım ama çareyi siteden sipariş ederek buldum.istediğin fiyatlarda olabiliyo.idrarla yapıyosun testi yada tükürükle olanıda var.ben idrarla olanı kullanmıştım.ve çok memnun kaldım.
canım selam.bu testi anca büyük eczanelerde bulabilirsin.mahallede olanlarda bulunmuyo.ben deli gibi aramıştım ama çareyi siteden sipariş ederek buldum.istediğin fiyatlarda olabiliyo.idrarla yapıyosun testi yada tükürükle olanıda var.ben idrarla olanı kullanmıştım.ve çok memnun kaldım.
ben de almıştım idrarla olanı hem daha ucuz. gitti gidiyo sitesinden aldım. gebelik testi hediyesi var. pozitif çıktı yumurtlamam oluyo ama çatlamıyo galiba hamile kalamadım 9 ay olduğu için de doktora bıraktım çatlama iğnesi verdi. eğer kalırsam demek ki yumurtam çatlamadığı için olmamış demek ki
adete 1 hafta kala hamişsen mide bulantısı olabiliyo kuzum 🙂 belki hamişsindir bellimi olur 🙂 folibol bildiğim kadarıyla mide bulantısı yapmaz yaw.sonuçta vitamin ilacı.hayırlısı olsun bakalım inşallah adet gününde 2 çizgi çıkar 🙂