Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoşgeldin canm aramıza hayırlısı olsn allahtan ümit kesilmez inş gelmiştir bebişin çok mutlu olurum inan kendi adıma uzun süre çocuğu olmayıpta sonrada olanların çok mutlu ediyo beni umut oluyo walla canm 🙂

adet başlangıcının 10-12-14-16 günleri yumurtlama oluyor muş genelde ama kişeye göred e değişiyormuş adetlerin düzenliyse 10ila16 günler arsında ölç

canım çatlatma iğnelerinin etkisi 10 günle 14 gün arasında sürüyor onun için çatlatma iğnesinin hcgsidir o çıkan acele etme adetin geçince test yaptır

hayrılısı olsun feliçya bol bol dua et inşallah hayırlı haberlerini alırız canım en kısa sürede
yok kızlar beta hcg resmen 0 sıfır çıktı ben ümidimi kaybettim:'(

bida bu kadar heyecanlı olmaz bekleyişimiz allahım sen hayırlısını bilirsin diorum bi tarafdan da üzülüorum 🙁

canım bak ben adetim geçtikten 3 gün sonra test yaptırdım 1.49 çıkmıştı sen adetine bir gün varken yaptırdın adet olmadığın sürece umudunu kaybetme hoş bence adet olsanda kaybetme daha yeni evlisin yaşın küçük veriri rabbim hem daha ilk ay denemenizdi galiba bir de daha yeni başladığın için böyle düşünüyorsun o umut aylarda geçse yıllarda geçse hiç bitmiyor heyecan hep dorukta adet gecikmesi bekliyorsun üzme hemnen tatlı canını

kızlar kasıklarıma ağrı girip çıkıyo adet olcam sanırım 🙁

canım inşallah bebiştendir belki hayırlısını versin rabbim canım

bu arada ben hcg deki artışa baktırmak için doktora gittim 5128.50 çıktı artış çok iyiyimiş yarın ultrasonada gircem inşallah bebişimle ilk görüşmemiz olcak teyseleri allah sizlerede nasip etsin en kısa zamanda hayırla sağlıkla kendinize cici bakın herşey gönlünüzce olsun inşallah...

bu arada iğneyi geciktirme doktorun yaptır dediyse hemen yaptır zamanı geçmesin. yumurtan seni bekliyor😀

🙂 pazar sabahi 10 da yaptirmami soyledi (yarin yazmisim oncekinde) cumartesi ve pazartesi de cinsel iliski dedi 🙂 tedavide ilk ay ama dr cok umitli neredeyse kesin gozuyle bakiyo iki hafta sonra gorucez bakalim... birde norprolac diye bi ilac verdi bakalim hayirlisi insallah allahim gelsin artik meleklerimiz 🙁

canım selam.sabahları yataktan kalkmadan dil altından ölçeceksin unutma.saat 6 yada 7 veya 8 de olur.hergün düzenli ölçersen daha iyi tanımış olursun vücudunu canım.herkezin yumurtlama günleri farklıdır.benim mesela 17. gün falan oluyodu.o yüzden sen bu şekilde tedbirini al

gonca teşekkür ederim dikkat edeceğim artık=) bu sıcaklarda ateşimiz yüksek çıkar doğru ölçüm yapabilecek miyiz bakalım =)başka tavsiyen var mı hamile biri olarak