Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba kızlar idrar testi yaptım az önce yine ama yine negatif sinir oldum moralim çok bozuldu.
hala adet olmadım neden gelmiyor o zaman yaaaa...
:-(((((((((((((((((((((

canım ya geç döllenme oldu sende ondan çıkmıyor ıdrar testınde çünkü benım arkadasımın 10 gün sonra çıkmıstı yada stresten adetın gecıktı tatlım

🙁 kıslarrr çok sinirim bozuk azönce birisi geldi anlattım ona 2.çizgi silik diye umutlanarak anlattım sabahta kan testi verdim dedim karşımda direk dediki bana 2çizgi silik ise hamile deilsin dedi boşuada sonucunu bekleme dedi nasıl üzüldüm ağlıyorum 🙁 belim ağrıyo kazıklarım ağrıyo demiştim adert olcaksında o yuzden ağrıyor dedi moralim sıfır arkadaşlar yaaaa yinemi umutlarım sönecek yaaaaa

canım ya geç döllenme oldu sende ondan çıkmıyor ıdrar testınde çünkü benım arkadasımın 10 gün sonra çıkmıstı yada stresten adetın gecıktı tatlım

canım dün de yaptım test bugün de yaptım test ikiside negatif beklemek istiyorum idrar testini negatif görünce bile hüsrana uğruyor insan yani üzülüyor.beklemekten başka çarem yok sanırım.inşallah öyledir de bende sizlere müjdeli haber veririm.

cnm umudunu yıtırme inş hamişsin sende allah verdıyse kım ne derse desın olur cnm bende belırtılerı soyledıgımde yokadet olacan ddıler ama bak hamişim inş sönmeyecek umudun

fatossscum bilmiyorum neden oldu ya üşüttüm ondan gecikti aslında öyle çok stres falan yapmadım ama yine de belli olmaz.insan ister istemez düşünüyor vallaha.... yada geç döllenme falan mı oldu acaba....

canım kardeşim umudunu asla yitirme kötü düşünme burada 2. silik çizgiyi görüpte hamile olan arkadaşlar var eğer testten önce ilaç antibiyotik falan kullanmadıysan test pozitiftir sakın moralini bozma herşey allahtan canım allah gönlüne göre versin yarın kan testi sonucunda inşallah pozitif gelir moralini yüksek tut