merhaba kızlar idrar testi yaptım az önce yine ama yine negatif sinir oldum moralim çok bozuldu.
hala adet olmadım neden gelmiyor o zaman yaaaa...
:-(((((((((((((((((((((
duygu simdi ben gelip zorla o testi yaptircam sana canim ya hadi seni bekliyoruz ben simdi ogle namazimi kilip gelesiye sende testi yap bende sana dua edicem insallah sonuc pozitiftir kiz bacim olduk vallaha yap su testi.
duygu simdi ben gelip zorla o testi yaptircam sana canim ya hadi seni bekliyoruz ben simdi ogle namazimi kilip gelesiye sende testi yap bende sana dua edicem insallah sonuc pozitiftir kiz bacim olduk vallaha yap su testi.
canım dün de yaptım test bugün de yaptım test ikiside negatif beklemek istiyorum idrar testini negatif görünce bile hüsrana uğruyor insan yani üzülüyor.beklemekten başka çarem yok sanırım.inşallah öyledir de bende sizlere müjdeli haber veririm.
ayy canım benim ya sıkıntı stres mi yaptın kendi kendine bu yüzdende gelmiyebilir benim geçen ay 37.günümde geldi adetimmm çok heveslenmiştim ama inş. seninki öyle değildir be tatlım istersen bide kantesti yaptır
fatossscum bilmiyorum neden oldu ya üşüttüm ondan gecikti aslında öyle çok stres falan yapmadım ama yine de belli olmaz.insan ister istemez düşünüyor vallaha.... yada geç döllenme falan mı oldu acaba....
canım kardeşim umudunu asla yitirme kötü düşünme burada 2. silik çizgiyi görüpte hamile olan arkadaşlar var eğer testten önce ilaç antibiyotik falan kullanmadıysan test pozitiftir sakın moralini bozma herşey allahtan canım allah gönlüne göre versin yarın kan testi sonucunda inşallah pozitif gelir moralini yüksek tut