valla benimde nedense öyle geçiyo içimden.benimki diyoki pipisiyle oynucam onun hele bi erkek olsun diyo 😀 bu erkeklerin hayali de bu işte 🙂 kuşum eğer adetinde bi düzensizlik yoksa sakın kullanma öyle şeyleri dr tavsiyesi olmadan.hiç gerek yok bence.senin zaten sürekli dengesiz değilki adetin.
erkeklerinn hayali işte cnmm yaa çok komikler🙂)) benimm adet süreleri iyi degil mii balımm en geç 28 günde oldumm yoksa devamlı 26 gündee oluyodumm bu aydaa 24 günde oldumm 🙂))
erkeklerinn hayali işte cnmm yaa çok komikler🙂)) benimm adet süreleri iyi degil mii balımm en geç 28 günde oldumm yoksa devamlı 26 gündee oluyodumm bu aydaa 24 günde oldumm 🙂))
kuşuşm arada çok fark yok ama.hani mesela 15 gün yada 1 ay geç gelir.yada ayda 2 kere adet olursun o zaman tamam.senin adet düzenin çok normal.vücuduna öyle gerek yokken bişiler yükleme derim ben.akışına bırak kuzum
kuşuşm arada çok fark yok ama.hani mesela 15 gün yada 1 ay geç gelir.yada ayda 2 kere adet olursun o zaman tamam.senin adet düzenin çok normal.vücuduna öyle gerek yokken bişiler yükleme derim ben.akışına bırak kuzum
Ayy bende düzene girdi diye millete ısrarla onu öneriyordum, belkide değişiyordur bünyeden bünyeye...
Canım benim bekarken adetim bir kere gecikmişti, stres yaptım ve hormon tahlili yaptırdım.
Prolaktin yüksek çıktı ve hayıt suyu önerdiler.
O ay düzelmişti adetim, ondan sonra yükselmedi, zaten çok yüksek değildi.
hemde ne rahat kıpır kıpır eli kolu bi görsen teyzesi.eşim nasıl güldü.rabbimin mucizesi yaa.her ne kadar şuan tekmelerini hissetmesemde içimde olduğunu biliyorum ya.kuşum dün dr un hemşiresi akşam çaya geldi bana 🙂 kemik yapısından erkeğe benzettim ama dur bakalım hayırlısı dedi 😀
22 yüksek değilki canım, sadece sınıra yaklaşmış, ben test yaptırdığımda 23 çıkmıştı ona bile yüksek demedi doktor.
33 çok az yüksek, bekarken öyle çıkmıştı ilaç vermeye bile gerek duymadı doktor.
şükür guatr çıkmadı trotilerimde iyi çıktı sadec LH denen hormon yüksek çıktı o yüzden yumurtam çatlamıyormuş daha da yükselerirse erken menopaza kadar gidermiş
22 yüksek değilki canım, sadece sınıra yaklaşmış, ben test yaptırdığımda 23 çıkmıştı ona bile yüksek demedi doktor.
33 çok az yüksek, bekarken öyle çıkmıştı ilaç vermeye bile gerek duymadı doktor.
bana doktor 3 aylık ilaç verdi hamileliğini egeller dedi
nette araştırdım o kadar yüksek değil başka doktora gittim bırak ilaçlı bi durum yok demişti bıraktım düşmüş zaten 1 kere içmiştim ilacı