Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Biraz önce arı sütü poleni sparişi verdim biraz pahalı işe yarasında değer inşallah faydasını görürüm yumurta oluşumu ve çatlamasındaa çok etkiliymiş hormonel bozukluklara da iyi geliyormuş

dogruu sölüyonn balımm yaaa arada daa aklımaa geliyoo iştee çocukk sevgisii felaket var ben dee yaa hep o duyguu beni düşündürüyo iştee neyseee geçti bu ay 🙁

Hayıt suyunuda öneririm canım.
Hormonları 3 ay gibi bir sürede düzene sokuyor.
Gerçi ben 1 ay civarı kullanmıştım, prolaktin düzene girdi...
canım benim hormonlarımda daha önce hiç bişey yoktu biri tafsiye ettim kullandım şimdi hormonlarımı bozmuş onu içtim geçen ay düzelen adetim gene bozuldu bünyeden bünyeye değşiyor demekki

balımm benim dee içimdennn hepp erkek geçiyoo yaa ilkk hamilee oldugunuu ögrendiğimdenn berii erkek olacakk bebeğinn gibi mee geliyoo rabbimm hayırlısınıı versin tabidee teyzesiiii yerr onuu yaaa

canım benim hormonlarımda daha önce hiç bişey yoktu biri tafsiye ettim kullandım şimdi hormonlarımı bozmuş onu içtim geçen ay düzelen adetim gene bozuldu bünyeden bünyeye değşiyor demekki

Ayy bende düzene girdi diye millete ısrarla onu öneriyordum, belkide değişiyordur bünyeden bünyeye...

ikranurcumm bu hayıt suyunuu adet düzene girsinn diye mi içiyolarr benim adetler şükür iyi 24-26-28 gündee oluyommm sencee benimm kullanmama gerek varr birde nerde satılıyoo o

Canım benim bekarken adetim bir kere gecikmişti, stres yaptım ve hormon tahlili yaptırdım.
Prolaktin yüksek çıktı ve hayıt suyu önerdiler.
O ay düzelmişti adetim, ondan sonra yükselmedi, zaten çok yüksek değildi.

benim kii yüksek mii acaba hiçç bilmiyomm ya bacımm kayseriyee bir gelsindee iyice bir muayene olacamm onaa

balımm benim dee içimdennn hepp erkek geçiyoo yaa ilkk hamilee oldugunuu ögrendiğimdenn berii erkek olacakk bebeğinn gibi mee geliyoo rabbimm hayırlısınıı versin tabidee teyzesiiii yerr onuu yaaa

valla benimde nedense öyle geçiyo içimden.benimki diyoki pipisiyle oynucam onun hele bi erkek olsun diyo 😀 bu erkeklerin hayali de bu işte 🙂 kuşum eğer adetinde bi düzensizlik yoksa sakın kullanma öyle şeyleri dr tavsiyesi olmadan.hiç gerek yok bence.senin zaten sürekli dengesiz değilki adetin.