Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Saol canımcım, benimde önümüzdeki hafta misafirlerim olacak kesin, gelmemi bekliyorlardı çünkü 🙂

evet bende öyle duydum adetten sonra yapılıyormuş benim kaynanam sardırmış a ay sonra hamile kaldığını öğremiş görümcemde sardırmış onun eşinde dolayı olduğu için ona etki etmemiş antalyada bi köyde saran kadın varmış adresini aldık adet olmamı bekliyorum bende gideceğim benim ev sahibinin gelinide öyle hmile kalmış o verdi adresi bana inşallah olur yaa

kızlar hava çok sıcak ben baygınlık geçiriyorummmm yarın misafirimm gelecek evi temizlemek hiç içimden gelmiyor sağolsun eşim ben işten gelince yapalım beraber dedi

merhabalar canlarım.nasılsınız bakem 🙂🙂 bu sıcaklar benide vurdu..burası çok sıcak.40 derece buraları..bu sıcakta da ev toparlamak nasıl zor geliyor bana anlatamam.yoruluyom sıcaktan patlıyom napacam ben yaaaaa 🙁🙁 her taraf dağıldı.eee taşınmak kolay değil 🙂

kıyamammm Allah yardımcın olsun kuzum cok zor taşınmak aynı şehirde bile insanın canı cıkıo.çok şükür ben sıcaklara kalmadım ama yakın olsa inan gelirdim yardıma 2 hafta önce taşınan biri olarak seni çoook iyi anlıyorum