Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

maşaallahh tatlımm rabbimm kolay doğumm versinn bebeğimm darısıdaa bizleree inşallahhh bölee bebişlerle ilgili haberler almak beni çok mutlu ediyoo balımm yaa

tabiki kuzum oda seni merak eder.ee bide baba olucak kolaymı 🙂 ayy yerim ben o bebişini senin.1360 kg he anammm küçük adama bak sen 🙂 sağlıkla hayırlısıyla gelsin dünyaya ve hiç annesini üzmesin 🙂 31 hafta hee vay be.ne çabuk geçiyo zaman bize 🙂 çok az kalmış kuşum.kolaylıkla doğurursun inş.çok ağrı çekmeden nasip etsin mevlam.

- - - Updated - - -

kızlarr çok yorgunn bitkinimm yaa ellerimm şiştiii neden anlamıyommm 🙁

aynı bende öyle kuzum.o kadar halsizimki sanki tır geçmiş üstümden 😀 uzanıcam birazdan valla.

maşaallahh tatlımm rabbimm kolay doğumm versinn bebeğimm darısıdaa bizleree inşallahhh bölee bebişlerle ilgili haberler almak beni çok mutlu ediyoo balımm yaa

Ayy inan hep içimden geçiyo, güzel haberleri almak istiyorum, inşaAllah tecrübeleri sizlerle paylaşmak nasip eder Rabbim...

kızlarr çok yorgunn bitkinimm yaa ellerimm şiştiii neden anlamıyommm 🙁

Geçmiş olsun canımcım, insan çok yorulunca oluyor, sende kendini çokmu yoruyorsun yoksa?

yok ikranurumm ya yormuyomm şu aralarr ttatil yapıomm resmen anamın yanındayım daa 🙂)

- - - Updated - - -

aaaa bende sardıracam peki nasıl oldun zormu oluyor çok faydası oluyormuş diye duydum bende bu hafta bende sardıracam
canım adetten temizlendikten 2-3 gün sonra 3 gün boyunca yapılıyor..önce karnını ovuyor kasıklarını yukarı doğru çekip içinde mısır olan yazmayla sımsıkı sarıyor ve eşinle birlikte oluyorsun ondan sonra çıkarıyorsun yazmayı.. bu işlem rahim ağzını açıyormuş.. spermler kolaylıkla geçiyormuş.. dolayısıyla hamileliği sağlıyormuş.. benim anlamadığım neden yumurtlama günlerinde değilde adetten sonra yapılıyor.. yumurtlama günlerinde yapılsa daha iyi olur bence.. bugün kadına soracam.. inşallah faydası olurda bu vesileyle gelir bebeğim..

ikranur canım rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah🙂akşama misafir gelicek bana da bi tarafımda yumurta pişçek nerdeyse.yarın ya da öbür gün gelceklerdi bugün gelcez diye aradılar öğlende.amcamla yengem gelcek istanbuldan ne yemeği ne temizliği önemserler ama kırk yılda bi geliolar o yüzden telaş yaptım baya offf