arkadaşlar benim eşim test almış dün yine yaptım ama negatif çıktı üzüldüm haliyle eşimde canını sıkma hergün test yap canım ne olacak diyor =))))ama nedense ben tet yapmadığım günler hamilelik belirtilerini yaşıyorum 3 gündür ağız tadım değişmişti testi yaptım bşey kalmadı bende=)))))psikolojik yani=)))
haklı olabilirsin bnde öle düşünüorum ben gene de yarın yapayım sonra da bi daha ki adet tarihini beklerim . kızken anneme hep sorardım anne bnnm çocuğum olmazsa ne yaparım die çok zor bişi düşüncesi bile beni yıpratmaya yetio birbirimiz için dua edelim o zaman daha fazla kabulu yüksek olurmuş.
inşallahh balımmm inşallahhh çok mutluyumm yaa 1 haftaa yokumm ama annemlerden girerimm görüşürüz gene tatlıımm sen niyee ölee pinekliyomm diyonn bakemm en güzeli o biliyonmuu ben ne kadar özledimm evde kalmayıııı dinlenmeyii off offf
inşallahh balımmm inşallahhh çok mutluyumm yaa 1 haftaa yokumm ama annemlerden girerimm görüşürüz gene tatlıımm sen niyee ölee pinekliyomm diyonn bakemm en güzeli o biliyonmuu ben ne kadar özledimm evde kalmayıııı dinlenmeyii off offf
haklı olabilirsin bnde öle düşünüorum ben gene de yarın yapayım sonra da bi daha ki adet tarihini beklerim . kızken anneme hep sorardım anne bnnm çocuğum olmazsa ne yaparım die çok zor bişi düşüncesi bile beni yıpratmaya yetio birbirimiz için dua edelim o zaman daha fazla kabulu yüksek olurmuş.
olumsuz düşünme sakın çünkü hiçbi sebep yokken bile hamile kalınamıobilio.Rabbim herşeyi kararlaştırıo ama en büyük düşmanımız stres unutma.hakkımızda hayırlısı artık hepimiz birbirimizin duacısıyız burda🙂
haklı olabilirsin bnde öle düşünüorum ben gene de yarın yapayım sonra da bi daha ki adet tarihini beklerim . kızken anneme hep sorardım anne bnnm çocuğum olmazsa ne yaparım die çok zor bişi düşüncesi bile beni yıpratmaya yetio birbirimiz için dua edelim o <linkz id="linkz7">zaman</linkz> daha fazla kabulu yüksek olurmuş.