inşallah bir sene geçsin otursun evliliğimiz drken geçen hafta 1 seneyi tamaladık ve kısmet dedik doktor genel kontrol yapıldım herhangi bir olumsuz bir şey yok dedi 14 ve 16 günlere özen gösterin dedi bizde uymaya çalıştık ama allahın takdiri
günaydın kuşummm.iyi uyudum hatta öküzcük gibi uyudum 🙂 bebişte iyi napsın garip suyun içinde takılıyo 🙂 ya canım ben rüyaya yattım senin için iki gece bi dün yatamadım.acayip karışık rüyalar gördüm böyle anlamsız ve hemen unuttum inanırmısın.ne garip.ama devam edicem merak etme 🙂
feliçya ...30 mayıs zehra gökçe ...1 haziran uğurlu bebek ... 1 haziran muamma ...4 haziran sunflower ...9 haziran nisanburak ...11 haziran mevlana ...gecikti haber bekliyoruz 🙂 ceylangözlü ...17-21 haziran ayşe ramo ...17 haziran gül49...?
feliçya ...30 mayıs zehra gökçe ...1 haziran uğurlu bebek ... 1 haziran muamma ...4 haziran sunflower ...9 haziran nisanburak ...11 haziran mevlana ...gecikti haber bekliyoruz 🙂 ceylangözlü ...17-21 haziran ayşe ramo ...17 haziran gül49...?
evet tatloşummmm 🙂 bugün 12. haftadan gün aldı damadın 🙂 ha bana bak netten istahare namazı ve duası yaz çıkar.yada evde varsa kitaplardan bulursun kuşum.bende yapıyorum senin için ve görene kadar bu duayı okuyosun ve 2 rekat istahare namazı kılıyosun her akşam okiş.
evet tatloşummmm 🙂 bugün 12. haftadan gün aldı damadın 🙂 ha bana bak netten istahare namazı ve duası yaz çıkar.yada evde varsa kitaplardan bulursun kuşum.bende yapıyorum senin için ve görene kadar bu duayı okuyosun ve 2 rekat istahare namazı kılıyosun her akşam okiş.
slm kızlar...nasılsınız..crema adet olmuşsun canım.olsun sakın kendini üzme.vardır bunda da bir hayır.benim de adet tarihim 18 haziran.tabi zamanında gelirse.