kıslar vee dün test yaptım evde idrar testi ikinzi çizgi silik çıktı sizce ne olabilirr 😕 sabahta kantesti verdim yarın sabah alcam sonuucu sizce hamilemiyimm 🙂)
rabbim büyük ve duam sonunda kabul oldu 5 yıllık hasdret bitecek inşallah 🙂)))))))))
benimde göguslerımde degısıklık 3 gundur var daha once yoktu bazen kasıklarım batıyo bazen gerılıyo gerılmede 5 6 gundur var ozellıkle yatarken gerılıyo
canım belirtiler sanki hamilelikmiş gibi gününde geçmiş;bide nedense içime hamilesin gibi doğuyor.genelde hislerim kuvvetlidir ama olurda çıkmazsa şimdiden kusura bakma.ama nedense yazdıklarını okuyunca tuhaf bir his oluştu bende🙂
kıslar vee dün test yaptım evde idrar testi ikinzi çizgi silik çıktı sizce ne olabilirr 😕 sabahta kantesti verdim yarın sabah alcam sonuucu sizce hamilemiyimm 🙂)
rabbim büyük ve duam sonunda kabul oldu 5 yıllık hasdret bitecek inşallah 🙂)))))))))
ıkıncı çızgı sılıkte çıksa hamılesın canım tebrıkler tatlım çok sevındım çok mutlu oldum ınsallah kan testınde de gebe çıkacaksın 5 yıllık hasretın sona erecek Allah ın ıznı ıle
tşkler canım iyi dileklerin için..
ama hala içimde bi tedirginlik var yaa
yarın kan testinde belli olcak ikinci çizgi silik olduğu için şansım ne kadar??
inşallah hamileyimdir yaaa
canım belirtiler sanki hamilelikmiş gibi gününde geçmiş;bide nedense içime hamilesin gibi doğuyor.genelde hislerim kuvvetlidir ama olurda çıkmazsa şimdiden kusura bakma.ama nedense yazdıklarını okuyunca tuhaf bir his oluştu bende🙂