bitanem hayırlı cumalar.rüyan hayra çıksın inşallah.bende gördüm 2 li taramalı test yaptırmışım eşime diyorumki erkek olacakmış 😀 benim rüyalarım genelde çıkar yaa.hayırlısı bakalım 🙂 dualarımız kabul olsun
dua okuyodum kızlar şimdi gördüm yazdıklarınızı.Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ama eminim birbirimize oldugumuz destek ve ettiğimiz duaların sonu selamet.ben bu ay bikaç hamile müjdesi alıcamızı düşünüyorum.eger ki ben hamileysem de hepinize tavsiyem ev taşıyın 😀 goncacım cinsiyetini de merak etmene gerek kalmamış galiba
canım valla içinden ne geçiyosa oluyo,hislerin sana ne diyosa emin ol çıkıyo ve inş hamişsindir 🙂 valla bursaya gelince haber vericem ona göre hee.biyerde buluşur çay içeriz 🙂 ayy ne güsel olur
canım valla içinden ne geçiyosa oluyo,hislerin sana ne diyosa emin ol çıkıyo ve inş hamişsindir 🙂 valla bursaya gelince haber vericem ona göre hee.biyerde buluşur çay içeriz 🙂 ayy ne güsel olur
offf gel biran önce inan arkadaşa hasretim burda.nereye istersen gideriz gel hele bi sen[/QUO
bendeee gelmekk istiyom yaa bendee arkadaşş istiyomm pofff
offf gel biran önce inan arkadaşa hasretim burda.nereye istersen gideriz gel hele bi sen[/QUO
bendeee gelmekk istiyom yaa bendee arkadaşş istiyomm pofff