Kızlar Allah aşkına bana Pendik tarafında, gerek özel muaynehane gerekse bir hastanede , iyi bir doktor önerin. bu nene hatun çıldırtacak beni, şimdide hsg leriş bozuk e bir aydır bozuk bide aslı kadın hastanesi!!! hem hastasına zaman ayırıp ayrıntılı aydınlatan bir dr arıyorum. pendik çevresine yakın bir bildiğiniz varsa yazın lütfen.
Patricia'cım oraları gerçekten hiç bilmiyorum, herhangi bir doktor bilgim de yok ancak eğer birşeyler öğrenebilirsem bilgi veririm canım. Sıkma sen canını, burası Türkiye ne yaparsın...
Gülgüzeli.................22 Temmuz(haber var mı?) Güler.......................6 Ağustos Eros........................8 Ağustos logicaldream...........11 Ağustos Güldünyam.............15 Ağustos Patricia....................17 Ağustos KızıL Ötesi...............22 Ağustos Blackrain................23 Ağustos Bilge.......................29 Ağustos CHATLAK.................29 AĞUSTOS
Mery..................... (tarih belli değil)
Kızlar listeye bende kendimi ekledim 🙂))) hayırlısı bakalım kimler şanslı bu ay? ben bi ümitliyim bi ümitsizim. her ay belirtiler varda maalesef hep aynı konu ''tek çizgi'' 🙂 neyse öptüm kızlarrr
mery saol canım bende öyle dua ediyorum allah onlara sabır versin diye mery hamiş değilsende sağlıklı ol bize yeter canım ama bide bebiş gelse fena olmazdı yani 🙂)) teyze olmak istiyorum ben kıslar müjdeli haber gelsin artık
merhaba kıslar hep bunalım dayım diye yazıyorum ama ne yapayım öyle şeyler oluyorki insan zor toparlıyor.. cenazedeydim akrabamızın 5 aylık kızı vefat etti küçücük tabutunu görünce dayanamadım eve gelince dua ettim allah hepimize sağlıklı evlatlar versin diye... bebeklere ölüm yakışmıyor be kıslar onlara gülmek yakışıyor... allahın takdiri sual sorulamaz...