U uğurlubebek Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2012 #63.971 zehra gökce' Alıntı: kız niye delleniyon. bi dur sakin ol. Genişletmek için tıkla ... olamıyomm sakinn olamıyomm tatlımmm
zehra gökce' Alıntı: kız niye delleniyon. bi dur sakin ol. Genişletmek için tıkla ... olamıyomm sakinn olamıyomm tatlımmm
U uğurlubebek Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2012 #63.972 kızlarrrr ben kaçtımm kuşlarımm hepiniziiii öpüyommmmmm :şşş::gülegüle:
bitanesi Hamiş Melek 24 Mayıs 2012 #63.974 nisanburak' Alıntı: kızlar bebek isteyenler soğan kürünü denediniz mi? Genişletmek için tıkla ... ben denemedim. Ama bazı sitelerde deneyip faydasını gören olmuş. Yumurtalıklar için mi kullanılıyo
nisanburak' Alıntı: kızlar bebek isteyenler soğan kürünü denediniz mi? Genişletmek için tıkla ... ben denemedim. Ama bazı sitelerde deneyip faydasını gören olmuş. Yumurtalıklar için mi kullanılıyo
N nisanburak Hamiş Melek 24 Mayıs 2012 #63.975 ben şuan deniyorum zayıflatıyormuş aynı zamanda 1 taşla iki kuş=)
bitanesi Hamiş Melek 24 Mayıs 2012 #63.976 nisanburak' Alıntı: ben şuan deniyorum zayıflatıyormuş aynı zamanda 1 taşla iki kuş=) Genişletmek için tıkla ... İYİ NE GÜZEL TADI KÖTÜDÜR YA. Bİ BENİM MİDEMDE GASTİRİT VAR . BEN KULLANAMAM. MİDESİ SAĞLAM OLANLAR KULLANSIN TABİ. İNŞ FAYDASINI GÖRÜRSÜN
nisanburak' Alıntı: ben şuan deniyorum zayıflatıyormuş aynı zamanda 1 taşla iki kuş=) Genişletmek için tıkla ... İYİ NE GÜZEL TADI KÖTÜDÜR YA. Bİ BENİM MİDEMDE GASTİRİT VAR . BEN KULLANAMAM. MİDESİ SAĞLAM OLANLAR KULLANSIN TABİ. İNŞ FAYDASINI GÖRÜRSÜN
yeteeeeer Üye Üye 24 Mayıs 2012 #63.977 hayırlı kandiller bacılarrr rabbim dualrımız kabul etsin inşşş
N nisanburak Hamiş Melek 24 Mayıs 2012 #63.978 Hayırlı kandiller rabbim tüm bebek isteyenler bu güzel gecenin hatrına bebek nasip eder inşallah=)
G gul49 Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2012 #63.979 kızlar artık yumurtlama zamanım bitmştir artık bekleme zamanı geldi...göğüslerimde çok acıma var bide bi kaç gündür ağzıımda tuhaf bi tat..inşallah rabbim hepimize bebek nasip eder🙂ı
kızlar artık yumurtlama zamanım bitmştir artık bekleme zamanı geldi...göğüslerimde çok acıma var bide bi kaç gündür ağzıımda tuhaf bi tat..inşallah rabbim hepimize bebek nasip eder🙂ı