Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Saol canım hayırlısı olsun hepimiz icin ben buyuturdum ya keske olsaydı yeniden evlenmek de istemiyorum ama bebeğim olsun istiyorum pofff ;(

eşinde ayrılmaya razımı peki tatlım öle niye diyosun ki canm bebeğe sor bide bakalım o babasız yaşamak istermi kuzu zor sana kolay geliyoda bebek yetiştirmek büyütmek babasız başı hep eğik gezmesi çok kötü bi durum allah kimseyi anasızda babasızda bırakmasın eşinle bi konuş derim karşına alıp canm eminim oda bitirmek istemiyodur hemen werme kararını belki barışırsınız

evlillikte anlaşamıyosa iki insan devam etmesi çok zor tabiki.sen kararını vermişsin.ne desek fikrin değişmez.sevgin bittiyse tabiki en iyisi ayrılmak.yoksa evlilik işkence olur ikinizede.hakkında hayırlısı olsun gülüm

Cnm bak bebegin olmasini istiyorsun evet ama sen kendi basina bebek buyutmeyi kolaymi zannediorsun bak sakin darilma bana yasin genc ilerde belki gercekten asik olup senin degerini bilen birinden cocugun olmasi daha mantikli sen simdi kendini yanliz hissettiginden oyle konusuyorsun...bana kizma ben sadece dusuncelerimi soyluyorum ve biz burdayiz neolursa olsun dertlesebilirsin..

Yok artık devam etmesi imkansız bir hale geldi ;( sürekli kavga kavga

canım ben eşimle tanışalı 10 yıl oldu,evleneli de 3,5 yıl... ama inanırmısın evlendiğimiz ilk sene okadar çok kavga ettik ki bizde,bende kaç kere boşansakmı dedim ama zamanla herşey yoluna girdi.2 insanın birbirine alışması zaman alabiliyor demek istediğim...tabiki sen hakkınızda doğru olanı daha iyi bilirsin,ama gerçekten emin değilsen bitirme derim...

o da istiyor kızlar dün beni itti ve düştüm dün tamamen bitti hersey.varını yoğunu alcam elinden onun 😉

Saol canım hayırlısı olsun hepimiz icin ben buyuturdum ya keske olsaydı yeniden evlenmek de istemiyorum ama bebeğim olsun istiyorum pofff ;(

Cnm simdi yarali oldugun icin boyle diyorsun ama yanlizlik allaha mahsus tabi allah korusun bir kadinin esi vefat eder evlenmez sonsuz saygi duyarim ama anlasamayip bosanip tekrar asik olmak cok dogal

Saol canım burası beni Cok rahatlatiyo İnan,düğünden önce hamile kaldım ve zorla aldirtti bana hala acısını yasıyorum onun belkide bu yüzden bebeğim olmasını Cok istiyorum bencilce ama sadece bana ait olan