Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cnm koku yok ama gecen ayda yoktu ve yinede iltihab vardi ya belkide yumurtluyorum uzun zamandir yumurtlamiorum unutmussumdur nasil oldugunu🙂 bende fitil var onu kullaniyim bari hap yerine daha iyi hem fitilin bi zarari yok doktorum devamli kullanabilirsin dmisti🙂 sen nasilsin nasil gidiyor tatlim??

hmm anladım tatlım senin işinde kolay değil allah kılaylık wersin kuzu gözün aydın diyelim canm 🙂

bencede fitili kullan canım benim.bugün adetin 28. günü en geç 2 gün içinde olmam lazım ama çok hafif sancı dışında belirti yok.ama dün gece sol kasığımda bacağıma kadar vuran müthiş bir ağrıyla uyandım kafayı yicektim gece yarısı.kontrole gideli kısa bi süre oldu hiç kist yok bende çok şükür daha önce de böyle olmuştu ama dr. problem yok dedi.bide bugün sadece sol göğsümün ucu acıo ya şaka gibi her ay farklı farklı şeyler olmaya başladı🙁

öncelikle herkesin kandili mübarek olsun. regaib kandili peygamber efendimizn anne rahmine düştüğü gece olduğu için kutluyoruz. bu mübarek gece hütmetini bize de yavrularımızı versin. crema canım sen niçin fitil kullanıyosun iltihap mı var sende. eğer iltihap içinse tavsiye etmem çünkü bana iki kere iltihap için fitil tedavisi uyguladılar hiç bi işe yaramadı. sonra başka bi doktor hap verdi o zamn geçti.