canım bence iltihap olmayabilir akıntında koku var mı?iltihap oldugunda koku mutlaka oluo.bide yumurtlama döneminde ve adetin yaklaştıgında epey akıntı oluo biliosun eger iltihap yoksa bide boşuna ilaç içmiş olma çünkü ağır oluo o ilaçlar biliosun
Cnm koku yok ama gecen ayda yoktu ve yinede iltihab vardi ya belkide yumurtluyorum uzun zamandir yumurtlamiorum unutmussumdur nasil oldugunu🙂 bende fitil var onu kullaniyim bari hap yerine daha iyi hem fitilin bi zarari yok doktorum devamli kullanabilirsin dmisti🙂 sen nasilsin nasil gidiyor tatlim??
ben 2 yıllık evliyim şimdilik birşey yok ama 2 hafta önce test yapmıştım 1. çizgi silik çıkmıştı kaç defa denesemde hep silik çıktı o markaya güvenmyrm sizin tavsiye ettiğiniz olursa eczaneden onu isteyeceğim =))
Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz
aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun.
Kandiliniz kutlu olsun..
Amin canim🙂 aslinda hergun giriyorum ama genellikle aksamlari zaman oluyor ozamanda siz yoksunuz gun boyu vaktim olmuyor calismaktan ben birde 3-6 yas arasindaki cocuklarla calisiyordum 1haftadir 0-3 yas arasindakilerdeyim beynim ucuyor valla heo agliyorlar bagiriyorlar dun iki tane bas agrisi icin hap attim beynim uctu resmen ya🙁 ama sukur bugun yine kendi gurubuma gececem 🙂 yani yazmasamda hep aranizdayim
Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz
aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun.
Kandiliniz kutlu olsun..
Cnm koku yok ama gecen ayda yoktu ve yinede iltihab vardi ya belkide yumurtluyorum uzun zamandir yumurtlamiorum unutmussumdur nasil oldugunu🙂 bende fitil var onu kullaniyim bari hap yerine daha iyi hem fitilin bi zarari yok doktorum devamli kullanabilirsin dmisti🙂 sen nasilsin nasil gidiyor tatlim??
bencede fitili kullan canım benim.bugün adetin 28. günü en geç 2 gün içinde olmam lazım ama çok hafif sancı dışında belirti yok.ama dün gece sol kasığımda bacağıma kadar vuran müthiş bir ağrıyla uyandım kafayı yicektim gece yarısı.kontrole gideli kısa bi süre oldu hiç kist yok bende çok şükür daha önce de böyle olmuştu ama dr. problem yok dedi.bide bugün sadece sol göğsümün ucu acıo ya şaka gibi her ay farklı farklı şeyler olmaya başladı🙁
bencede fitili kullan canım benim.bugün adetin 28. günü en geç 2 gün içinde olmam lazım ama çok hafif sancı dışında belirti yok.ama dün gece sol kasığımda bacağıma kadar vuran müthiş bir ağrıyla uyandım kafayı yicektim gece yarısı.kontrole gideli kısa bi süre oldu hiç kist yok bende çok şükür daha önce de böyle olmuştu ama dr. problem yok dedi.bide bugün sadece sol göğsümün ucu acıo ya şaka gibi her ay farklı farklı şeyler olmaya başladı🙁
öncelikle herkesin kandili mübarek olsun. regaib kandili peygamber efendimizn anne rahmine düştüğü gece olduğu için kutluyoruz. bu mübarek gece hütmetini bize de yavrularımızı versin. crema canım sen niçin fitil kullanıyosun iltihap mı var sende. eğer iltihap içinse tavsiye etmem çünkü bana iki kere iltihap için fitil tedavisi uyguladılar hiç bi işe yaramadı. sonra başka bi doktor hap verdi o zamn geçti.