Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

benimm kadarrr kimsee uzlaşmacıı olamazz cnmmm inann kendimii bu evliliklee beraber yok saydımm küçüldümm resmennn insanlar üzülmesinn diyee nee olduu genee üzülen ben oldummmm 🙁

Cnm sen uzulme takmamaya bak senin yapacagin ya kaynananla konus eger laftan anlarsa belki cozum olur ama daha onemlisi esini kendine cek hep senden tarafta olsun..kadin istedikten sonra herseyi yapar sende ozaman az disini goster magdem iyi yoldan anlamiyorlar..nebilim uzaga tasinin mesela belki cozum olabilir rabbim kolaylik versin tatlim

Kizlar ya benim akintim cooook geliyor hele sabahlari kalktigimda asiri yani kesin yine intihab var of be of biktim su enfeksiyonlardan ilac goremiorum artik off off doktorada gitmek istemiorum benim sayemde zengin olacak doktor🙂 ilac vardi gecen aydan kullaniyim bari🙁

canım bence iltihap olmayabilir akıntında koku var mı?iltihap oldugunda koku mutlaka oluo.bide yumurtlama döneminde ve adetin yaklaştıgında epey akıntı oluo biliosun eger iltihap yoksa bide boşuna ilaç içmiş olma çünkü ağır oluo o ilaçlar biliosun

ben 2 yıllık evliyim şimdilik birşey yok ama 2 hafta önce test yapmıştım 1. çizgi silik çıkmıştı kaç defa denesemde hep silik çıktı o markaya güvenmyrm sizin tavsiye ettiğiniz olursa eczaneden onu isteyeceğim =))

Amin canim🙂 aslinda hergun giriyorum ama genellikle aksamlari zaman oluyor ozamanda siz yoksunuz gun boyu vaktim olmuyor calismaktan ben birde 3-6 yas arasindaki cocuklarla calisiyordum 1haftadir 0-3 yas arasindakilerdeyim beynim ucuyor valla heo agliyorlar bagiriyorlar dun iki tane bas agrisi icin hap attim beynim uctu resmen ya🙁 ama sukur bugun yine kendi gurubuma gececem 🙂 yani yazmasamda hep aranizdayim