Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evet haklısın ama ben sanırım artık beklemeden tesadüfen olsun isteyenlerdenim.Bu ay ilk tecrübemdi ve her günü 'acaba?' ile yaşamanın ne kadar zor olduğunu gördüm.Ben doktora ölmek üzereyken gidenlerdenim düşün ki;gidip kan testi bile yaptırdım beynim rahatlasın diye! 😕 Ama hiçbirşey beni sizin o güzel haberlerinizi almaktan mahrum edemez 😉

Teşekkür ederim şimdi daha iyiyim ALLAH ne derse o olur hayırlısını nasip etsin cümlemize.Hayırlı kandiller cnm

kızlarrr bu gece dua ettim dedim ki;''Allahım melekler mekanındaki hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlarım ve diğer hamile kalmak isteyen tüm bayanlara istedikleri en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et''tabi kendim içinde🙂ne olur siz de dua edin

kız öyle tesadüf olsun diye bekleme sakın!!!bak ben 5,5 aydır folic kullanıyorum,eşim ve ben aylardır deli gibi besleniyoruz.sebeb bebiş daha ortada yokken annesinin sağlıklı bedenine sağlıklı yerleşsin diye.yani ben en az bebiş 6 ay gelmese üzülmicem.o yüzden sanki onu beklemiyormuş gibi yapıp aslında gizli gizli beklicez
o yüzden banada eziyet olmayacak.bence eğer bir hazırlığın yoksa ve bir kaç ay sonra tekrar düşünecekseniz folic'e ve düzenli beslenmeye başla bence.gerçi bilmiyorum belki bunları yapıyorsundur.ama senin melek hazırlıksız bir bedene yerleşmesin annesi

Evet söylediklerin hep bilinen ama çok da doğru şeyler!Haklısın tabi folik asit,vücudunda eksik olan hamilelik döneminde bebeğe ve anne adayına gerekli ne varsa... kan testi yaptırıp öğrenip gidermek lazım.

Yahu sen madem biyolojik anlamda tüm safhaları hallettin de geçen ay neden vaz geçtiniz son anda 🙂 belki şu an bebişin seninle nefes alıyor olabilrdi...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms:

duygum_06.................15 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
sedus........................17 temmuz
yaz günesi.................18 temmuz
mavim.......................19 temmuz
ecem09.....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
zuzu........................28 temmuz

Menekshe................28-29 temmuz
Selzeh.....................31 temmuz

Nesli84....................1 Ağustos
ela_1982..................1 agustos
hazal3......................3 agustos
birmur...........................8 ağustos
Fatosss....................8-10 Ağustos
Yaz esintisi...............14 Ağustos
Nur85......................15 Ağustos

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
sergul...........................(temmuz anne adayı superrrrrrrrrrr )

Son düzenleme: