Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yooo ilk aylarda ihtimal vermiyorum diye düşünme!Korunmadıktan sonra her ay bir diğerinin aynı;sadece sıkı çalışmalısınız o kadar 😉

Yooo ilk aylarda ihtimal vermiyorum diye düşünme!Korunmadıktan sonra her ay bir diğerinin aynı;sadece sıkı çalışmalısınız o kadar 😉
canım ben biraz sağlamcıyım sanırım,yani önümü kış tutarım yaz çıkarsa bahtıma🙂kısmet bakalım tabiki ilk ay isterim ama dr.sağlıklı çiftlerde bile ilk aylarda olmaz diyince ,mucize olur herhalde benim için.seninde negatif çıkmış sanırım.üzülme sakın sende ama niye düşünmüyonuz bi süre daha ?kız bir an evvel yapın işte biliyon zaten ha deyince olmuyor.

ya nebıleyım canım hiç belırtı yok bende bırsey hıssetmıyorum sanırım hamıle degılım bu ay yıne sadece vücudum alev gıbı yanıyorum o kadar ümidim kalmadı yıne
canım belli olmaz o.hemen öyle değilim deme.nasıl düşünürsen olaylar öyle gelişir.hem herkesin belirti mi veriyoda hemen.bünyeye göre değişir o bilemezsin.bi bakmışın hamile kalıvermişin.

rabbim bu mübarek gecenin ve bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine bizlere hepimize ve nerde varsa isteyen sen yavrusuz koyma rabbim sen merhametlilerin en merhametlisisin senden diliyoruz merhametini üzerimizden eksik etme rabbim amin

Nasıl gidicem ben cerrahpaşaya ilaç kullandım bebeğime etkisi ne diye cesaret yok

Gülüm!Sen mutlaka kafanda hesabını yapmışsındır;bunları tekrar tekrar söylememiz ne kadar doğru bilmiyorum ama iyi düşün iyi olsun!Artı kafandaki şüphelerden kurtulmalısın ki sağlıklı bir hamilelik geçirebilesin.

Allah size bağışlasın inşallah.