Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

seduş sendeki belirtiler nasıl canım

vallaha bendeki belirtiler karnım ağrıyor çok belim de ara ara ağrıyor.
sanki hasta olacakmışımda olamıyormuşum gibi bir ağrı bu sanırım gecikme yaşıyorum sabah test yaptım negatif çıktı beklemedeyim ama bu bekleme beni çok huzursuz ediyor.
birde gaz sancım oluyor sürekli wc ye gidiyorum sık.mide bulantısı az da birde midemde yanma yaşıyorum ben
halsiz hissediyorum kendimi.
ama ben hiç böyle gecikme yaşamadım 7 aydır.
ekim 2008 de yazmıştım daha önce düşük yaptım 5 haftalıktı dr. 3 ay korunma önerdi ocak a kadar korunduk ocaktan beridir deniyoruz bu 7.ayımız canım çok istiyorum inşallah en kısa zamanda olur.
acaba üşütmüş falan olabilirmiyim çünkü karnımda sürekli bir ağrı var sabah dayanamadım spazm giderici bir hap içtim.iyi geldi biraz ama sonra yine başladı.çok fazla da ilaç içmek istemiyorum.

Kasıklarım adet sancısından beter ağrıyor belimle beraber sık sık buda korkutuyo insanı ama nasip bu dünyada yiyecek ekmeği varsa ALLAH nasip ettiyse zaten dünyaya gelir herşeyin hayırlısı diyelim

evet canım benim çok haklısın vallaha ben 5 haftalık düşük yaptım kısmet değilmiş 7 aydır da bekliyorum bebeğimize kavuşalım diye inşallah sağsalim kıcağına alırsın....

inşallah hamilesindir canım benimde ilk yaptığım test negatif çıktı ve hala reglim gelmedi bende bekliyorum inşallah pozitif sonuçla karşılaşırız canım hakkımızda hayırlısı olsun