Arkadaşım gögüslerimde gerginlikdeğilde bayağıdır yürürken ama hafif bir ağrı vardı şimdide öyle şimdilik göğüslerim rahat
Bazen hafif midem bulanıyor geçiyor her zaman değil
Sık tuvalete çıkma
Yorgunluk
Bacaklarımda ve dişlerimde ağrı vardı
Uykuya eğilim
Sağolasın arkadaşım kutuyu bitirip farkına varsaydım daha üzülürdüm 3 ilaç şimdilik ama o bile tehlikeymiş,bakalım hayırlısı olsun hamilelik devam etcekmi ilk 3 ay zaten önemli hayırlıysa hakkımda devam eder inşallah
sergül tebrik ederim canım hiç üzülme ilaç konusunda bebeğin yeni olduğu için ilac etki etmez ona zaten 3 tane içmişin sen yinede dokktorunla görüş ama korkma hayırlısıyla güzel haberler alıcaksın inşallah tatlım tekrar tebrik ederim allah anala babalı büyütsün sağlıklı sıhatli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım darısı ben ve isteyen herkese inşallah
AMİN amin amin . ALLAH razı olsun Hayırlısıyla tamanı erdirsin rabbim kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin seninde gönlüne göre olsun cnm umarım tez vakitte hayırlısıyla olur kandilin mübarek olsun duva edicem herkese inşallah sende beni unutma duvanda
canım bu dişlerimde ağrı derken diş etlerinmi ağrıyo canım benim kaç haftadır diş etlerim ağrıyo bideağzımın içinde yara oluştu bu gün şirine arkadaşımızda demişti diş ve dişetleri ağrısı gebelik belirtisidir die offfffff reglim 4 gün geçikti bu arada canım tekrar tebrik ederim seni