güzelim üzülme böyle kötüde düşünme biliyosun bizlerde kaç aydır umutlanıp sonra hüsranlarla karşılaştık ama allahtan umudumuzu yitirmedik gelecek aya umutla baktık halada bakmaktayız sende umudunu yitirme ve gelecek aya umutla bak tatlım bu yolda yanlız değilsin bizler varız bizlerde senin durumundayız ama lütfen biraz sakin ol üzülme ve umudunu kaybetme böyle olumsuz düşünme
duygum_06.................15 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) sedus........................17 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) yaz günesi.................18 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) mavim.......................19temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) ecem09.....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Menekshe................28-29 temmuz Selzeh.....................31 temmuz Nesli84....................1 Ağustos ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos birmur...........................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos Yaz esintisi...............14 Ağustos Nur85......................15 Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) sergul...........................temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
canım benım sakın üzülme lütfen kendını yıpratma bende geçen ay çok üzülmüstüm ama neye yarar kendımıze zarar verıyoruz ınsallah en kısa zamanda herkesın meleklerı gelır
herkese hayırlı pazarlar.oh oh maşallah bu ne hamile bereketliliği böyle.uzun zamandır görememiştik şöyle kalabalık bir liste.Allah nazarlardan saklasın.sergülcüm tebrik ederim canım.inşallah bir gün bizede nasip olur o listeye girmek.
anlıyorum canım seni ama yinede üzülme sıkma güzel canını demekki bu ay kısmet diilmiş canım biliyosun insanoğlunun başına neler geliyo senden benden kötü durumda olanlar var bebeğinini tam bulmuşken kaybedenler var canım yine halimize şükürler olsun sen yinede pozitif düşün evet bazen kullanılan ilacın etkisiyle test pozitif gösterebiliyo senin şuan ruh halinide anlayabiliyorum senin yerinde kim olsa üzülür ama yinede kendini toparlamaya bak güzelim skin ol ve umudunu asla ve asla yitirme bu gün kandil canım birbirimize dua edelim
Arkadaşım gögüslerimde gerginlikdeğilde bayağıdır yürürken ama hafif bir ağrı vardı şimdide öyle şimdilik göğüslerim rahat
Bazen hafif midem bulanıyor geçiyor her zaman değil
Sık tuvalete çıkma
Yorgunluk
Bacaklarımda ve dişlerimde ağrı vardı
Uykuya eğilim
hayır canım yapmadım geçen yapıştımya onla kaldım onda negatif çıkmıştı ondan sonrada bidaha yapmadım canım yapmayıda düşünmüyorum hayırlısı olsun hakkımızda ama sanki regli olacakmışım gibi geliyo bana bi regli belirtisi yok şuan için ama öyle hissediyorum
belirtiler nemi? kendimi çok iyi gözlemlemedim bu ay biliyosunuz ben bu ay çok rahattım hiç bişeyi kafama takmadım ama kaç gündür süre gelen bel ağrısı nadirde olsa karın ağrısı kasıklarda ağrı midede yanma akşamları ayaklarda yanma 2 gündür lavaboya regli oldum die gidiyorum yok bişey işte bunlar test yaptım 16sında heralde hatırlamıyorum negatif çıkmıştı hala reglim gelmedi bu arada şirine diş etlerim hala ağrıyo ilaçta kullanmadım
Arkadaşım gögüslerimde gerginlikdeğilde bayağıdır yürürken ama hafif bir ağrı vardı şimdide öyle şimdilik göğüslerim rahat
Bazen hafif midem bulanıyor geçiyor her zaman değil
Sık tuvalete çıkma
Yorgunluk
Bacaklarımda ve dişlerimde ağrı vardı
Uykuya eğilim
canım bu dişlerimde ağrı derken diş etlerinmi ağrıyo canım benim kaç haftadır diş etlerim ağrıyo bideağzımın içinde yara oluştu bu gün şirine arkadaşımızda demişti diş ve dişetleri ağrısı gebelik belirtisidir die offfffff reglim 4 gün geçikti bu arada canım tekrar tebrik ederim seni