[h=6]SENİ anlatmamı İSTESELERDİ...
O DERDİMMM... İstese de bana GELEMEYEN,,, sevse de sevdiğini SÖYLEYEMEYEN,,, ama her zaman KALBİMDE yeri OLAN,,, ne kadar YORULSAM da,,, KIRILSAM da,,, GÜCENSEM de,,, beklemekten asla VAZGEÇMEDİĞİM,,, kalbimin SAHİBİ...SEVDAMMM...DERDİM.[/h]bebeğimmmmmm
off valla napalım doğum sonrası kilo veririrz artık uğraşırız bizde en azından.dikkat etmek lazım aslında.alındımı o kilolar vermesi zor oluyo.canım cinsiyet neydi bebişinin ve kaçıncı haftada öğrendin
off valla napalım doğum sonrası kilo veririrz artık uğraşırız bizde en azından.dikkat etmek lazım aslında.alındımı o kilolar vermesi zor oluyo.canım cinsiyet neydi bebişinin ve kaçıncı haftada öğrendin
Nasipse oğlum olacak canım, 12. haftada öğrendim.
Am bazı bebekler daha geç gösteriyor kendini, gerçi hiç şaşırmadım nedense içime doğdu bebeğin cinsiyeti...
Nasipse oğlum olacak canım, 12. haftada öğrendim.
Am bazı bebekler daha geç gösteriyor kendini, gerçi hiç şaşırmadım nedense içime doğdu bebeğin cinsiyeti...
ayyy ne güzel canım yaaa.rabbim kucağına almayı nasip etsin ve sağlıklı hayırlı evlat olsun..annesini hiç üzmesin 🙂 senin gibi olursa benim 4 hafta kalmış cinsiyetini öğrenmeme ayyy banada erkek gibi geliyo bebişim 🙂
ayyy ne güzel canım yaaa.rabbim kucağına almayı nasip etsin ve sağlıklı hayırlı evlat olsun..annesini hiç üzmesin 🙂 senin gibi olursa benim 4 hafta kalmış cinsiyetini öğrenmeme ayyy banada erkek gibi geliyo bebişim 🙂
İki dua vardır ki, asla ve asla ret olmaz
Dua eden ile Allah arasında, perde olmaz
Zulüm gören kişinin duası, hiç ret olmaz
Müminin gıyabında yapılan dua, ret olmaz
Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun
Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun
Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun
Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun
Allah’ın selamı ve Cumanız mübarek olsun
canım benim üzme kendini yaa olmadıysa da zamanı değilmiş demek ki tatlım... hem sen sabah idrarınla bidaha yap bakalım arkadaşların dediği gibi belki test hatalıdır...ama olmamışsa da boşver be gülüm hakkımızda ne hayırlıysa o olsun diyelim tatlım tamam mı 🙂