gonca 16 Daimi Üye Üye 3 Mayıs 2012 #62.551 Mevlana' Alıntı: Masallaaah gonca esmer esmer guzelsin allah nazarlardan saklasin Genişletmek için tıkla ... canım çook sağol.o senin kalbinin güsel görmesinden canımcımm
Mevlana' Alıntı: Masallaaah gonca esmer esmer guzelsin allah nazarlardan saklasin Genişletmek için tıkla ... canım çook sağol.o senin kalbinin güsel görmesinden canımcımm
Mevlana Daimi Üye Üye 3 Mayıs 2012 #62.553 Ay buda gelinlikle kiz masallah rabbim sahibinden ayirmasin
cimcime eses Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2012 #62.554 silindi....................... Moderatör tarafında düzenlendi: 3 Mayıs 2012
F feliçya Aktif Üye Üye 3 Mayıs 2012 #62.557 kızlar ben geldim... benim kocişte yok bu gece... gonca canım çok şekersin...bizim için dua et canım..
kızlar ben geldim... benim kocişte yok bu gece... gonca canım çok şekersin...bizim için dua et canım..
gonca 16 Daimi Üye Üye 3 Mayıs 2012 #62.558 feliçya' Alıntı: kızlar ben geldim... benim kocişte yok bu gece... gonca canım çok şekersin...bizim için dua et canım.. Genişletmek için tıkla ... ohhh kocişler dışarda biz nette 😀 sağol canımmmm.valla hep dua ediyorum bebişim inanki.rabbim en kısa zamanda göbişlerinize meleklerinizi bıraksın inşallahhhhhhh
feliçya' Alıntı: kızlar ben geldim... benim kocişte yok bu gece... gonca canım çok şekersin...bizim için dua et canım.. Genişletmek için tıkla ... ohhh kocişler dışarda biz nette 😀 sağol canımmmm.valla hep dua ediyorum bebişim inanki.rabbim en kısa zamanda göbişlerinize meleklerinizi bıraksın inşallahhhhhhh
F feliçya Aktif Üye Üye 3 Mayıs 2012 #62.559 maşallah canım hamişlik çok yakışmış.. Allah hayırlısıyla tamanına erdirsin..
cimcime eses Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2012 #62.560 Teşekkür ederim kızlar ama alıntıları silerseniz sevinirim, resmi silicem şimdi. Bir kere talihsizlik yaşamıştım takrar yaşamak istemiyorum aynı şeyi, başka sitede resmimi yayınlamışlardı 🙁
Teşekkür ederim kızlar ama alıntıları silerseniz sevinirim, resmi silicem şimdi. Bir kere talihsizlik yaşamıştım takrar yaşamak istemiyorum aynı şeyi, başka sitede resmimi yayınlamışlardı 🙁