gonca 16 Daimi Üye Üye 3 Mayıs 2012 #62.531 esmerli200' Alıntı: aaa ayıp ettin şekerim hemen gönderiyom sana ince belli bardakta 🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... içmiş kadar oldum sekerim sağol ohhhh 🙂
esmerli200' Alıntı: aaa ayıp ettin şekerim hemen gönderiyom sana ince belli bardakta 🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... içmiş kadar oldum sekerim sağol ohhhh 🙂
gonca 16 Daimi Üye Üye 3 Mayıs 2012 #62.533 zehra gökce' Alıntı: kocaman bi tek çizgi. içim acıyor mutsuzum. yatıyorum ben Genişletmek için tıkla ... yenimi yaptın testi canım.hele bi dur.benim adetime 5 gün vardı yapmıştım negatifti.ama adet günümde sabah ilk idrarımla yaptım ve sonuç 2 saat sonra çıktı canım.dur bi yaww
zehra gökce' Alıntı: kocaman bi tek çizgi. içim acıyor mutsuzum. yatıyorum ben Genişletmek için tıkla ... yenimi yaptın testi canım.hele bi dur.benim adetime 5 gün vardı yapmıştım negatifti.ama adet günümde sabah ilk idrarımla yaptım ve sonuç 2 saat sonra çıktı canım.dur bi yaww
cimcime eses Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2012 #62.534 Slm kızlaar nasılsınız, evde yalnız kaldım eşim bıraktı gitti 🙁( Çay içmeye birilerini arıyorum, yakın olsaydınız çağırırdım 🙂
Slm kızlaar nasılsınız, evde yalnız kaldım eşim bıraktı gitti 🙁( Çay içmeye birilerini arıyorum, yakın olsaydınız çağırırdım 🙂
cimcime eses Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2012 #62.535 Zehra'cım bazı testler hemen çıkarmıyor, 4 test yapmış biri olarak öğrendim. Yinede hayırlısı canım...
Zehra'cım bazı testler hemen çıkarmıyor, 4 test yapmış biri olarak öğrendim. Yinede hayırlısı canım...
gonca 16 Daimi Üye Üye 3 Mayıs 2012 #62.536 ikranurr' Alıntı: Slm kızlaar nasılsınız, evde yalnız kaldım eşim bıraktı gitti 🙁( Çay içmeye birilerini arıyorum, yakın olsaydınız çağırırdım 🙂 Genişletmek için tıkla ... canım valla benim kocada evde yok bu gece.geliyom bekle sıkıldım bende evde valla 😀
ikranurr' Alıntı: Slm kızlaar nasılsınız, evde yalnız kaldım eşim bıraktı gitti 🙁( Çay içmeye birilerini arıyorum, yakın olsaydınız çağırırdım 🙂 Genişletmek için tıkla ... canım valla benim kocada evde yok bu gece.geliyom bekle sıkıldım bende evde valla 😀
E esmerli200 Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2012 #62.537 kızlar neyi merak ediyorum biliyormusunuz.hepiniz yüzünü görmek isterdim.karşılıklı sohbet etmek isterdim.ayy ne kaynatırdık haaaa 🙂
kızlar neyi merak ediyorum biliyormusunuz.hepiniz yüzünü görmek isterdim.karşılıklı sohbet etmek isterdim.ayy ne kaynatırdık haaaa 🙂
cimcime eses Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2012 #62.538 gonca 16' Alıntı: canım valla benim kocada evde yok bu gece.geliyom bekle sıkıldım bende evde valla 😀 Genişletmek için tıkla ... Gel bekliyorum, ama malum burası Iğdır, acele et 🙂
gonca 16' Alıntı: canım valla benim kocada evde yok bu gece.geliyom bekle sıkıldım bende evde valla 😀 Genişletmek için tıkla ... Gel bekliyorum, ama malum burası Iğdır, acele et 🙂
gonca 16 Daimi Üye Üye 3 Mayıs 2012 #62.539 esmerli200' Alıntı: kızlar neyi merak ediyorum biliyormusunuz.hepiniz yüzünü görmek isterdim.karşılıklı sohbet etmek isterdim.ayy ne kaynatırdık haaaa 🙂 Genişletmek için tıkla ... koyayım canım resmimi bak istersen 😀 bende merak ediyorum sizleri valla.keşke aynı apt da otursaydık ne ii olurdu hee off 🙂
esmerli200' Alıntı: kızlar neyi merak ediyorum biliyormusunuz.hepiniz yüzünü görmek isterdim.karşılıklı sohbet etmek isterdim.ayy ne kaynatırdık haaaa 🙂 Genişletmek için tıkla ... koyayım canım resmimi bak istersen 😀 bende merak ediyorum sizleri valla.keşke aynı apt da otursaydık ne ii olurdu hee off 🙂
gonca 16 Daimi Üye Üye 3 Mayıs 2012 #62.540 ikranurr' Alıntı: Gel bekliyorum, ama malum burası Iğdır, acele et 🙂 Genişletmek için tıkla ... burası istanbul hemen geldim aç kapıyı gııı 🙂
ikranurr' Alıntı: Gel bekliyorum, ama malum burası Iğdır, acele et 🙂 Genişletmek için tıkla ... burası istanbul hemen geldim aç kapıyı gııı 🙂