Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sağol canım benim akıntım çok yumurta çatlayınca olur ya öyle yoğun arada baygınlık hissi geliyo sabahları hafif bi bulantı. öyle işte.

adetinin üstünden geçmiş bayağı aslında test yapsan sonuç yinede çıkabilir canım.eğer negatif çıkarsa sakın üzülme.rabbim ne zaman isterse o zaman nasip ediyo biliyosun.üzülmemek için ümitlendirme kendini tamam mı.olur ya istediğin sonuç çıkmaz nki inşallah hamişsindir.sende bana katılırsın 🙂) sonra diğer meleklerde bize katılırlar of of 🙂

eğer hamile değilsem çok üzülücem.

Ben seviorum telden girmeyi daha rahat ve istedigin zaman onlinesin sayfayi bulmak zordu ilk zamanlar ama kaydettim otomatikmen giriyo guzel yani🙂 ee bebek nasil gittinmi tekrar doktora ultrasona?

telden tele değişiyo tabi.benimki biraz gıcıkta 🙂 geçen gittim işte.kalp atışını gördüm pır pır atıyodu bebişimin kalbi 🙂 çoooook güsel bi duygu.rabbim sizede yasatsın canımm

eğer hamile değilsem çok üzülücem.

canım bak haklısın ama sabretmeyi bilmek lazım.böle şeylerin vakti ve zamanı var.rabbimden hep hayırlı zamanı dile.ben hep dua ettim.isyan etmedim.dedimki ALLAHIM eğer evlat nasip etmessen onada razıyım.çünkü hayırsız olsa daha mı iyi.sadece dua et canım.sakın üzülme sonuç negatif çıkarsa tamam mı.