Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ne desem şimdi için soğumucak..sen akşam al karşına saydır bak o zaman nasıl rahatlıcan 🙂 en iyi terapi yöntemi 😀

biraz önce aradım eşimi nasıl oldun diye.oda bana sana ne oldu sesin kötü geliyo dedi.burnum tıkandı tabi ağlamaktan.bende dedim hastayım dedim.ağlamamı bilmesini istemiyorum zayıf görünmek istemiyorum açıkcası.oda bana ilaç alayım mı dedi.hey ALLAHIM güliyim ağlıyım mı bu duruma...

bu erkekleri anlamıyorum.sanırım anlamakta istemiyorum.evlenirken sormak lazımdı kullanma kılavuzun var mı diye 🙂
annemm ben sordummm kullanmaa klavuzuna baktımm garantisinee baktımm birdee hamamaa götürdümm yok annem yokk o zmanlarr gerçekk taraflarınıı göstermemişş heriflerrr benimm o gördüklerimm hepp reklammışş şu ann isee izlediğiimm şeyler dehşett korkuu aşkk tutkuuu hepsi varr bidee hepsii hd yaniii

muhtemel onlarda bizim için aynı şeyleri düşünüyorlardır.eee napalım artık ALLAH beterinden saklasın 🙂🙂

bak işte eşin sana başka anlamda konuşsaydı telefonda öyle konuşmazdı canım.hadi sinirlenmeyi bırak.akşam sadece kırıldığın şeyi söyle tamam mı

bakkk gördünmüü şekerimm benimm heriff böleee olsaa anam neler yapmaammm vayy anam vayyy yaktımm o güzell pınarımııı benii ne köyünnn delilerii ne mıhtarlarııı ne ayyaşlarıı istedidee ben varmadımmm bilemedimm degerimiii cnm yaaa

canım benim evet çok haklısın ama eşinde haklı biraz düşünsene ya her ay belli günlerde hadi kalk yapalım sinir ediyo insanı 🙁 sevişmelerin tadı da kalmadı artık 🙂 benim kocam da sıkılmış durumda bizede doktor gün aşırı dedi ve artık hiç istemiyo canımız 🙁 bana da geçenlerde eşim şakayla ya biz böyle uğraşmayalım aşılama yaptıralım dedi direk üşengeç kocişim var da biraz 🙂 yani hepimiz stresteyiz canım bu çalışmalar yoruyo anlaşılan bizi.eşine hak ver benim eşimin şakayla dediğini o yanlış zamanda söylemiş sadece hepsi sıkılmaktan bunların bence hiç uzatma olan yumurtlama günlerine olur 🙂