kızlar sağolunnn ben bir süredir oluruna bıraktım yani bırakmak zorunda kaldımm benim eşim geçen yıl 2011 de bir beyin ameliyatı geçirdi 5 cm kitle alındı beyinden bu sebebple zaten bebek tedavisi düşünemiyoruz malesef
kızlar sağolunnn ben bir süredir oluruna bıraktım yani bırakmak zorunda kaldımm benim eşim geçen yıl 2011 de bir beyin ameliyatı geçirdi 5 cm kitle alındı beyinden bu sebebple zaten bebek tedavisi düşünemiyoruz malesef
canım benim allah çok büyük sabır versin sana.ama rabbim ol derse olur be canım hiçbirzaman ümidini kesme...bak burda hepimiz aynı durumdayız beklemekten başka yapıcak bişey yok ne yazık ki.rabbim dualarımızı duy ve tüm evlat isteyen kullarına hayırlı evlatlar nasip eyle aminnnn....
rabbim şifa versin canım.. hakkınızda
hayırlısı ne ise o olsun.. her şerde bir hayır vardır.. hiç birimiz başımıza ne geleceğini bilemeyiz.. o yüzden dua ederken herşeyin hayırlısını dilemeliyiz.. Rabbim gönlünüze göre versin..
canım ben 27 yaşında,3,5 yıllık evliyim.7 aydır da bebek çalışmaları yapıyoruz 🙂 2 aydır tedavi görüyorum ilk ay sadece klomen içtim.bu ay klomen+ovitrelle ve şimdi 7 mayıs adet günümü bekliyorum 😉
Keske allahtan siz varsiniz icimi dokebilen birde is arkadasim var oda ayni duurumda kendisi alman ama yinede anlior halimden rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin
Amin cnm gerci bende onceden nefret ederdim su illetten ama sagolsun amcamin oglu alistirdi oylede kaldi gitti iste🙁 onceden biri bana sigaraya baslican dese hadi be dersim ve asla inanmazdim demekki asla asla demicekmissin